© Ak Gazete 2015

Adaylığı partide krize neden olmuştu! Firari FETÖ imamı İYİ Partili İdris Naim Şahin'e dua istedi!

Peş peşe istifaların geldiği İYİ Parti'de krizi daha da derinleştirecek bir gelişme yaşandı. Firari FETÖ imamlarından Ahmet Bedir, İdris Naim Şahin için dua etti.

Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, İYİ Parti Ordu 1'nci sıradan milletvekili adayı oldu. FETÖ ile bağlantılı isimlerden olduğu iddia edilen Şahin'in İdris Naim adaylığı İYİ Parti'yi karıştırdı.

İYİ PARTİ, İDRİS NAİM ŞAHİN'E BAŞKÖŞEYİ VERDİ

İYİ Parti Ordu 1'nci sıra milletvekili adaylığı İdris Naim Şahin'e verildi. FETÖ ile derin ilişkileri olduğu belirtilen Naim Şahin'e İYİ Partili isimlerden tepki yağdı.

FİRARİ FETÖ'CÜDEN İYİ PARTİLİ ŞAHİN'E DUA

FETÖ ile ilişkileri nedeniyle tepkilerin odağında olan İdris Naim Şahin'e, firari FETÖ imamlarından Ahmet Bedir, sosyal medya üzerinden dua etti. Bedir, İdris Naim Şahin'in, 'Millet bizi çağırıyor' şeklindeki paylaşımını alıntılayarak, "Allah'ım, bu insanı insi şeytanlardan koru! Amin!" yazdı. 

ADAYLIĞI İYİ PARTİYİ KARIŞTIRDI

İYİ Parti'nin İdris Naim Şahin ismine birinci sırayı vererek milletvekili adayı yapmasının ardından teşkilatlar karıştı. İYİ Parti'den İdris Naim Şahin ismi nedeniyle istifa edenler oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER