© Ak Gazete 2015

AK Parti binasına silahlı saldırı yapan zanlı gözaltına alındı

AK Parti binasına silahlı saldırı gerçekleştirildi. Adana Çukurova ilçe binasına yapılan saldırı sonrası AK Parti'den açıklama geldi. AK Partili Erkan Kandemir sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Çukurova ilçe binamıza yapılan silahlı saldırıyı kınıyoruz. Suçlunun en kısa sürede bulunacağına inanıyoruz. Tüm teşkilatımıza geçmiş olsun." ifadelerini kullandı..

SON DAKİKA

O SALDIRGAN YAKALANIP GÖZALTINA ALINDI

Pompalı tüfekle Ak Parti binasına ateş eden şüpheli poli,s tarafından yakalandı..

Huzurevleri Mahallesi Turgut Özal Bulvarı'ndaki partinin ilçe başkanlığı binası önüne elinde pompalı tüfekle bir şüpheli geldi.

Parti tabelası ve bayrakların asılı olduğu tedbiren boşaltılan binaya elindeki tüfekle ateş eden şüpheli, polis ekiplerince yakalandı.

Şüpheli Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Soruşturma sürüyor.

ÖMER ÇELİK’TEN AÇIKLAMA

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada “Aldığımız ilk bilgiler AK Parti binasını hedef alarak eylemi gerçekleştirdiğini söylüyor. ‘Ben şu partiye mensubum’ diye bir parti ismi veriyor. O sebeple AK Parti’ye karşı olduğunu söylüyor. Bunu demesinin şu aşamada bir önemi yok. Esas olan şu, ‘Ben televizyonlardan izliyordum, AK Parti’nin bazı söylemleri üzerine eylemi gerçekleştirdim’ yaklaşımı var” dedi.

KANDEMİR: "TÜM TEŞKİLATIMIZA GEÇMİŞ OLSUN"
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Çukurova ilçe binamıza yapılan silahlı saldırıyı kınıyoruz. Suçlunun en kısa sürede bulunacağına inanıyoruz. Tüm teşkilatımıza geçmiş olsun." ifadelerini kullandı.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER