© Ak Gazete 2015

AK Parti programına giden Fatih Portakal'ı linç ettiler! 'Çağrılmak güzel' demişti

Türkiye Yüzyılı tanıtım programı davetine icabet eden muhalif gazetecilerden Fatih Portakal, sosyal medyada takipçileri tarafından lince uğradı.

Ankara Spor Salonu'nda AK Parti'nin düzenlediği 'Türkiye Yüzyılı' programına onbinler katıldı. Ancak her kesimden temsilcinin bulunduğu tanıtım programına muhalif gazetecilerden birçoğunun katılmaması dikkat çekti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla programa davet edilen gazeteciler arasında FOX TV eski sunucusu Fatih Portakal da bulunuyordu. Daveti reddetmek yerine salonda olacaklara bir gazeteci gözüyle şahit olmayı tercih edip Ankara Spor Salonu'na gelen Portakal, izlenimlerini sosyal medya hesabında şöyle yazdı:

"Türkiye yüzyılı parçası çalındı. Görsellik güzeldi. 'Yarın değil hemen şimdi' dendi. AKP’nin seçim sloganı olacak diye düşünüyorum. Dikkatimi çeken şu: Partiyi sırtlayan, götüren net bir şekilde Erdoğan."

ÇAĞRILMAK DA GÜZEL...

Salonda bulunan isimlerden radyocu ve Youtuber Adem Metan'ın yayınına da katılan Portakal, "Buraya geldim, gözlemleme fırsatı buldum. İnsanlar ne düşünüyor, Erdoğan çıktığında neler söyleyecek, neler söylemeyecek, bunları duymak istedim. Şimdi bunlar çağırdı, daha sonra ötekiler de çağırabilir (Millet İttifakı), işim olmazsa gelirim onlara da, bu güzel bir şey... Çağrılmak da güzel" dedi. 

O MESAJLA BİRLİKTE LİNÇ BAŞLADI

Hükümet muhaliflerinin sevdiği isimlerin başında gelen Portakal, tüm iyi niyetine ve gazetecilik çabasına rağmen takipçileri tarafından linç yemekten kurtulamadı. Türkiye Yüzyılı programına katıldı diye Portakal'ı yerden yere vuran yüzlerce kişi onu sert sözlerle eleştirdi.

İşte Portakal'ın sosyal medya hesabına yazılanlardan bazıları...

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER