© Ak Gazete 2015

AK Parti Sözüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulunuyor

Son dakika haberine göre; AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısı sonrası gündeme dair önemli açıklamalarda bulunuyor. Ömer Çelik, Başkan Erdoğan'ın termik santrallere filtre takılmasını erteleyen düzenlemeyi veto ettiğini söyledi.

takılmasını erteleyen yasa tasarısını veto etti. Açıklama  Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı gündemine ilişkin kameralar karşısına geçen Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten geldi.

Ömer Çelik, "Cumhurbaşkanımız düzenlemeyi doğru bulmamış ve veto etmiş ve çevre konusundaki hassasiyetini göstermiştir." dedi.

İşte Ömer Çelik'in açıklamalarından öne çıkan satır başları:

Termik santrallere birkaç sene daha süre tanınmasını içeren yasa teklifi Cumhurbaşkanımız tarafından veto edilmi��tir.

-CHP KUMPASI-

Geçen haftayı yoğun bir gündemle geçirdik. En önemlisi CHP tarafından Cumhurbaşkanlığı makamına atılan bir iftiraydı. Önce yalan haberi yapanlar bu haberin arkasından çekildi. Cumhurbaşkanlığı makamından özür dilemeleri gerekiyor.

-DİYARBAKIR ANNELERİNİN EYLEMİ-

Bu eylem her şeyden önce bir vicdan eylemidir. Buradan bir kez daha selamlıyoruz. Yanlarında olduğumuzu bir kez daha söylüyoruz.

 

NATO ZİRVESİ

Cumhurbaşkanımız NATO zirvesinde ABD, Almanya, Fransa ve İngiltere liderleriyle görüşecek. Türkiye'nin güvenliğinin korunması konusundaki bütün tezlerimiz sahada ve masada gücünü korumaya devam etmektedir.

Çifte standardın başını çeken liderlerin başında Macron geliyor. Barış Pınarı Harekatı'na en çok karşı gelen ve terör örgütü temsilcilerini en çok destekleyen lider Macron oldu. Tek taraflı yaptıkları operasyonlarda bile NATO'ya çağrı yapıyorlar. Yaptığımız çağrıya karşı gelmeleri onların bu çifte standardını gösteriyor.

"NATO'nun beyin ölümü gerçekleşti" gibi hiç akla sığmayacak bir açıklama yaptı Macron. "Türkiye'nin Suriye'de ne işi var" diye bir soru sordu kendisi. Macron'a sorulması gereken soru: Sizin Mali'de ne işiniz var?

 

Ayrıntılar geliyor...

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER