© Ak Gazete 2015

AK Parti'den videolu SİHA göndermesi: Artık anneler ağlamıyor

Türk SİHA'ları operasyonlar ve savaşlarda elde ettiği başarılarla dünya basınında geniş yankı uyandırırken CHP'li isimlerin her fırsatta kara propagandasına maruz kalıyor. AK Part, PKK terörünü bitirme noktasına getiren SİHA'ların önemi ile ilgili bir video yayınladı.

Başardığı işlerle dünyanın en çok satılan silahlı insansız hava araçları (SİHA) haline gelen Bayraktar TB2, Anka, Aksungur ve Akıncı gibi SİHA'lara siparişler yağarken muhalefet bu başarıları baltalamak için elinden her fırsatı değerlendirdi.  

TERÖRÜN KORKULU RÜYASI

Savaş alanlarında da kendini kanıtlayan yerli ve milli İHA ve SİHA'lar ile Mehmetçik'in teröristlerle sıcak çatışmaya girmesine gerek kalmadan cerrahi hassasiyetle operasyon yürütmesine olanak sağlıyor. 

AK Parti tarafından da annelerin gözlerine artık yaş koymayan İHA ve SİHA'lar ile ilgili bir video hazırlandı. AK Parti'nin resmi Twitter hesabından paylaşılan videoda Mehmetçik'in güven içinde kışlada dururken ordunun gök yüzündeki gözleri İHA ve SİHA'lar ile teröristlerin etkisiz hale getirildiği bir canlandırmaya yer verildi.

"Artık anneler ağlamıyor, göğüsler gururla doluyor." sözlerine yer verilen videonun paylaşımında, "Güven ve istikrar için doğru zaman, Türkiye Yüzyılı için doğru adam." ifadeleri de kullanıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER