© Ak Gazete 2015

Altılı Masa'nın iftar yemeğinde büyük skandal! CHP'li Veli Ağbaba, yaşlı adamı böyle kovdu

Geçtiğimiz günlerde Malatya'da düzenlenen Altılı Masa'nın iftar yemeğinde yaşlı bir vatandaşı masadan uzaklaştırmaya çalışan CHP’li Veli Ağbaba’nın görüntüleri büyük tepki topladı.

72 saat süren tiyatronun ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, masaya geri dönmüş ve Millet İttifakı, Cumhurbaşkanı adayı olarak Kemal Kılıçdaroğlu açıklamıştı.

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere kısa bir süre kala partiler çalışmalarına hız verdi. Altılı Masa'nın liderleri de soluğu deprem bölgesinde aldı ve Malatya'da iftar yemeğine katıldılar.

HERKES MASADAYDI

14 Mayıs'ta yapılacak 2023 seçimleri için bir araya gelen 6'lı koalisyonun Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu deprem bölgesi Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde, geçtiğimiz cuma günü iftar programında buluştular.

YAŞLI AMCAYI MASADAN UZAKLAŞTIRDI

Malatya Yeşilyurt'ta geçtğimiz günlerde düzenlenen altılı koalisyonun iftar yemeğinde, yaşlı bir vatandaşı masadan uzaklaştırmaya çalışan CHP’li Veli Ağbaba’nın görüntüleri tepki çekti. 

''NE MİLLETE NE VATANDAŞA SAYGILARI YOK''

CHP'li Veli Ağbaba'nın yaşlı amcayı masadan uzaklaştırdığı görüntüler sosyal medyada kısa sürede yayıldı ve binlerce yorum aldı. Kullanıcılar, Veli Ağbabaya'ya tepki gösterirken ''Ne millete ne vatandaşa saygıları yok'' yorumlarının yapılmasına neden oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER