© Ak Gazete 2015

Aslı Baykal'dan CHP'ye yeni bomba: Bu partinin laiklikle de bir ilgisi kalmadı

CHP'den istifa ettikten sonra her mesajıyla siyaset gündemini sarsan Prof. Dr. Aslı Baykal, bu kez 6 yaşında evlilik skandalı üzerinden Kılıçdaroğlu yönetimini bombaladı.

Deniz Baykal'ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal, CHP'den istifa ettikten sonra parti yönetimine sert eleştirilerde bulunmaya devam ediyor. Sosyal medya hesabındaki her paylaşımıyla siyaset gündemini sarsan Baykal'ın gündeminde bu kez 6 yaşında evlilik skandalı vardı. 

H.K.G.'nin çocuk yaşta evlendirilmesi olayı Türkiye'de infial uyandırırken Altılı Masa'nın ortaklarından Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun tavrını eleştiren Aslı Baykal, son mesajlarında şunları yazdı:

"Temel Karamollaoğlu açıkça tecavüz olayının yaşandığı tarikat vakfını kolluyor. Ve onun seçmeni Kılıçdaroğlu’na oy verecek... Bu kadar zillet yetmedi mi? AK Parti’de Özlem Zengin ‘tarikatsa tarikat’, Emine Erdoğan ‘takipçisi olacağım’ derken... Kemal Bey cumhurbaşkanlığı hayali için Temel beyden himmet bekliyor. Kimse kusura bakmasın, CHP’nin laiklikle de bir ilgisi kalmamıştır."

KARAMOLLAOĞLU: AİLE RAHATSIZ OLUYOR

Karamollaoğlu, 6 yaşında evlilik skandalını değerlendirirken birkaç gün önce yaptığı açıklamada 'konunun gündemde tutulmasının yanlış olduğunu' söylemiş, hem toplumun hem de ailenin bundan rahatsız olduğunu belirtmişti. Meseleye önyargıyla yaklaşıldığını söyleyen Karamollaoğlu, Hiranur Vakfı kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel'in, kızı H.K.G.'yi 6 yaşındayken dini nikahla evlendirmesi skandalını hafife alan bir tavır takınmıştı. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER