© Ak Gazete 2015

Aslı Baykal'dan Kılıçdaroğlu'na bombardıman: Mafya ile mafya yardımıyla savaşmayı planlıyor

Kemal Kılıçdaroğlu'nu sık sık eleştiren Aslı Baykal, bu kez CHP liderinin Sedat Peker'in iddiaları için "doğrudur" dediği haber içeriğini paylaştı. Aslı Baykal, "Mafya ile mafya yardımıyla savaşmayı planlıyor olmalı" dedi.

CHP'den istifa ettikten sonra Kemal Kılıçdaroğlu'nu yerden yere vuran CHP eki Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, sosyal medya hesabından çarpıcı bir mesaj paylaştı. Aslı Baykal, sosyal medya hesabı üzerinden bir kez daha CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı.

''MAFYA İLE MAYFA YARDIMIYLA SAVAŞMAYI PLANLIYOR''

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Sedat Peker'in iddiaları için "doğrudur" dediği haber içeriğini paylaşan Aslı Baykal, "Kılıçdaroğlu, 'Bu ülkeyi mafyalara, çetelere bırakmayacağız' dedi. Daha muhalefette iken mafyayı referans alarak siyaset yaptıklarına göre, mafya ile mafya yardımı ile savaşmayı planlıyor olmalı" ifadelerini kullandı.

''KORKU İMPARATORLUĞU YARATMAYA DAYANAN YÜZÜ AÇILIYOR''

Aslı Baykal, birkaç saat önce yaptığı diğer paylaşımda ise şu ifadeleri kullandı; Chp: TÜİK zamanı gelince bunun bedelini ağır ödeyecek. Sabrımız sınırsız değildir. Gökkubbeyi başınıza yıkarız Hdp: HDP kolay lokma değildir. Yutmaya kalkarsanız boğazınızda kalır, boğulursunuz. Muhalefetin özgürlükçü değil korku imparatorluğu yaratmaya dayanan yüzü açılıyor.''

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER