© Ak Gazete 2015

Baget Yüzüklerdeki Zarif Tasarımlar

Baget yüzük, mücevher tasarımlardan hoşlanan hanımların son dönemlerde en çok tercih ettikleri modeller arasındadır.

Bunun başlıca sebebi, parmakta son derece zarif ve şık durmasıdır. Taşın geometrik kesimi ve işçiliği, göz dolduran güzelliktedir. Baget yüzük, pırlanta seven hanımların diğer modellere nazaran severek kullandıkları tasarımlardır. Bu konuda hizmet veren Pırlanta Merkezi, uzun yıllar sektörde deneyimli mücevher mağazalar içerisindedir.

Pırlantanın temiz bir işçilikle yüzüğe uyumlu şekilde titizlikle takılması ve kalitesi her zaman tercih edilmesinin yegâne nedenidir. Firmanın sunduğu baget yüzükler de her bütçeye uygun olacak modellerdir. Elbette, karat değeri yüksek olan pırlanta taşların fiyatı diğer modellere nazaran yüksek olacaktır. Fakat sitede karat değerleri ve taş büyüklüklerine göre değişkenlik fazla olduğu için herkesin alabileceği model zenginliği de mevcuttur.

Baget Yüzüklerin Tercihi

Baget yüzük tercihinde en önemli etkenlerden biri de tek bir taşın ustalıkla işlenmesi ve son derece modern tasarımlar olmasıdır. Zarif kesimleri ve sertifikalı satışları ile güvenilir mücevher siteleri arasında https://www.pirlantamerkezi.com/pirlanta-baget-yuzukler ilk sırada gelecektir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER