© Ak Gazete 2015

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep'te işçilerle akşam yemeğinde bir araya geldi

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te bulunan bir fabrikada işçilerle akşam yemeğinde bir araya geldi. İşçilerle birlikte sıraya girdikten sonra yemeğini alan Başkan Erdoğan, dua ettikten sonra yemeğini yerken işçilerle sohbet etti.

<p>Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep 4. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Erdemsoft Tekstil Fabrikası'nda işçilerle birlikte akşam yemeği yedi.</p>

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep 4. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Erdemsoft Tekstil Fabrikası'nda işçilerle bir araya geldi.

Burada işçilere hitaben bir konuşma yapan Erdoğan, 'Türkiye yerinde duramıyor sıçrıyor. Ana muhalefet, yavru muhalefetin liderinin ne olduğundan haberi yok. Umarım buralarda büyük ve güçlü Türkiye'nin izlerini görüp vizyonlarını geliştirirler. Sadece Gaziantep 12 milyar dolar ihracat yapan duruma girdi. Üretime, ihracata damardan giren bir ülkeyiz' dedi.


<p>Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep’te Erdem Soft Tekstil Fabrikası'nda işçilerle akşam yemeğinde bir araya geldi.</p>

Öte yandan Başkan Erdoğan fabrikadaki işçilerle akşam yemeği de yedi.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER