© Ak Gazete 2015

Biberon Isıtıcı

Özellikle ilk altı ay anne sütü içmek bebeğin gelişimi açısından oldukça önemlidir.

Biberon ısıtıcı bebek beslenmesinde en önemli ürünler arasında yer alan biberonla satıcısı annelerin  bebek beslenmesi konusunda en önemli yardımcılarından biridir. Bebek beslenmesinde bebeklerin istenilen ısı da süt içmeleri mama içmeleri için olanak sunar. Verem ısıtıcısı kullanarak bebeğinize en uygun ısı da süt su mama içirebilirsiniz. Biberon hijyenini de desteklemeye yardımcıdır. Kuşkusuz ki bebek beslenmesinde en önemli ürün ilk olarak anne sütüdür.

 

Özellikle ilk altı ay anne sütü içmek bebeğin gelişimi açısından oldukça önemlidir. Altı aydan sonraki süreçte ise bebekler artık yavaş yavaş ek gıda serüvenine başlar. Eğer mümkünse iki yaşına kadar bebekler anne sütüyle beslenmelidir. Ancak anne sütü azalmaya başladığı zaman bebekler ek  gıdaya geçiş yapmaktadır. Bu dönemde biberon ısıtıcıları annelerin en çok ihtiyaç duyduğu ürünler arasında yer alıyor.

 

Özellikle çalışan anneler anne sütünü sağarak buzdolabında ya da derin dondurucuda saklıyor. Beslenme sürecinde sütü tekrar istenilen ısıya getirerek bebeklere veriyorlar. Bu durumda sütün değerlerinin kaybolmaması ve yeterli ısıya ulaşabilmesi için biberon ısıtıcıları oldukça iyi bir seçenektir. Bu ısıtıcılar sayesinde sütte herhangi bir bozulma ve bakteri oluşumunu olmadan istenilen ısıya  getirilebilir.

Biberon Isıtıcı Kaç Dakika da Isıtır ?

Biberon ısıtıcı kullanırken öncelikle ısıtmak istediğiniz ürünü süt ya da su mama biberona konulur ve ağzı sıkı bir şekilde kapatılarak biberon ısıtıcısının içerisine yerleştirilir. Kılavuzda yazan ısıtma işlemleri için satıcıya yeterli miktarda su eklemeniz gerekir. Isıtma işleminde süre kullanılan ürünün modeline göre farklılık gösterir. Uygun olan ısıtma sıcaklığı genellikle 37 ve 40° arasındadır.

 

Bu süreç tamamlandığında bir alarm sesi gelir ve makine kapatılana kadar ürün aynı sıcaklıkta muhafaza edilir. Ayrıca mamanızı hızlı bir şekilde hazırlamak isterseniz biberon içerisine su ve mamayı ekleyip hemen biberon ısıtıcısı içerisine koyabilirsiniz. Bu sırada hem susmayacak hem de mamanız hazırlanacaktır. Mama ısındıktan sonra ısısını kontrol Edip o şekilde bebeğinize vermeniz çok daha sağlıklı olacaktır.

Biberon Isıtıcı Nereden Alınır?

Biberon ısıtıcı internet siteleri üzerinden ya da mağazalardan satın alınabilir. İsterseniz

https://www.mamajoo.com/biberon-isitici Üzerinden de uygun fiyatlar ile ürünü satın alabilir ve kullanabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER