© Ak Gazete 2015

“Bunların asıl derdi halk değil devlet düşmanlığı” Vatandaşa yardım Leyla Bilginel'in zoruna gitti!

Ünsüz oyuncu Leyla Bilginel vatandaşa yardımı görünce küplere bindi. Bilginel, AK Parti Gençlik Kolları'nın yardım ettiğini görmesinin ardından hakaret ederek "Onlardan yardım alıyorsanız ben vermem. Bu insanlara güveniyorsanız siz bilirsiniz. Hem ben vereyim hem onlar versin olmaz" diyerek tepki çekti. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan; Leyla Bilginel’i eleştirdi ve “Derdi yardım etmek değil devlet ile millet arasına nifak sokmaktır. Derdi destek olmak değil provokatör olmaktır. Derdi dayanışma değil ortalık karıştırmaktır. Bunların asıl derdi halk değil devlet düşmanlığıdır!” dedi.

Türkiye yangın felaketine karşı tek yürek olmuşken, afetzedelere tüm ülkeden yardım gönderiliyor. Siyasi parti ve STK temsilcileri de yangının etkili olduğu bölgelerde vatandaşların yardımlarını karşılamaya çalışıyor. 

Oyuncu Leyla Bilginel, Manavgat'ta gittiği bir mahallede AK Parti Gençlik Kolları'nın yardım ettiği vatandaşları azarladı. Bilginel, "Onlardam yardım alıyorsanız ben vermem. 50 milyona hiçbir şey yapılmaz" dedi. 

BEĞENMEDİĞİ DEVLET YARDIMINA KOŞMUŞTU


Beğenmediği devlet 2018 yılında Tayland'da yerleşen Leyla Bilginel'i ölümden kurtarmıştı. Bir sivrisinek ısırığı yüzünden hastaneye kaldırılmıştı. Hastaneye kaldırılan Bilginel'e Dang humması (Dengue Fever) tanısı konulmuştu.

Sağlık Bakanlığı, Bilginel'i uçakla ve ekip refakatinde İstanbul'a getirmiş ve hastaneye nakledilerek tedavi etmişti.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER