© Ak Gazete 2015

Calvin Klein Saat Nasıl Kurulmuştur?

1983 yılında ssih ve asuag şirketlerinin ortaklığı ile dünyanın en büyük saat firması haline gelen Swatch şirketler grubu ve bir moda firması Calvin Klein’in birlikteliği ile olağan üstü tasarımlara sahip ve bir o kadar da kaliteli saatleri üretmeye başlamışlardır.

Calvin Klein Saat bir ortaklık firmasıdır. 1983 yılında ssih ve asuag şirketlerinin ortaklığı ile dünyanın en büyük saat firması haline gelen Swatch şirketler grubu ve bir moda firması Calvin Klein’in birlikteliği ile olağan üstü tasarımlara sahip ve bir o kadar da kaliteli saatleri üretmeye başlamışlardır. Üretilen bu saatler tüm dünya pazarlarında yer bulmuş ve birçok firmayı gölgesinde bırakmayı başarmıştır.

Calvin Klein Saat Özellikleri

Piyasada bulunan saatlerin büyük bir kısmı eksiktir. Bazıları çok güzel tasarımlara sahip olup, oldukça kalitesiz malzemelerden meydana getirilmiştir. Haliyle bir süre sonra saatler ya bozulur ya da parçalanır. Fakat başlıkta bahsi geçen firmanın ürettiği saatler de ise her iki özellik mevcuttur. Ayrıntılı, sade, şık, kullanışlı ve değişik renklerde yaptığı tasarımlar her kesim ve zevkten insanın ilgisini çekmektedir. Görsel marifeti kadar yapılan saatlerin dayanıklılığına da oldukça özen göstermektedir. Yapım aşamasında seçilen tüm malzemeler özel üretim ve piyasanın en dayanıklı malzemeleridir. Ayrıca bu saatler İsveç dışında başka bir yerde üretilmezler. Bu harika saatlere https://www.abtsaat.com/calvin-klein adresinden ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER