© Ak Gazete 2015

CHP'de vaat var icraat yok! Belediye çalışanına taksitle maaş

7'li Masa'nın cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibi bol keseden vaat dağıtmaya başladı. Ancak CHP’li belediyeler, çalışanlarının maaşlarını bile ödemekten aciz.

14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimlere sayılı günler kalırken 7'li Masa'nın cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibi bol keseden vaatlerde bulunuyor ancak CHP'li belediyelerdeki personelin hali içler acısı.

Bol keseden sallamayı kendisine meslek edinen Kılıçdaroğlu ve kurmayları, daha belediyelerde çalışan personelin maaşlarını bile ödeyemiyor.

Battal İlgezdi, Mansur Yavaş ve Tunç Soyer'in başında bulunduğu Ankara, İzmir ve İstanbul'un Ataşehir belediyelerinde yaşananlar, gerek Kılıçdaroğlu'nun emeklilere bayram ikramiyesi, gerekse CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in her yoksul aileye altın vaatlerinin gerçekleşmesinin zor olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

BAYRAM İKRAMİYESİ ERTELENDİ

Hatırlanacağı gibi Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki ANFA çalışanlarına bayram öncesi mesaj gönderilmişti. ANFA çalışanlarına gönderilen mesajda bayram ikramiyesi ödemelerinin ertelendiği açıklanmıştı.

7 TAKSİTLE MAAŞ 

İzmir'de de skandal bir hadise yaşandı. CHP'li Karşıyaka Belediyesi, çalışanlarının bir aylık maaşlarını 7 taksitte ödeyenildi.. Belediyeye ait şirketlerde çalışan 2 bin 300 personel geçtiğimiz ay iş bırakarak yaşanan skandala tepki göstermişti.

5 AYDIR MAAŞ ALAMADILAR

Maaş krizinde benzer bir durum CHP'li İstanbul Ataşehir Belediyesi'nde yaşandı. Belediyede personel maaşlarının taksitle ödendiği ortaya çıktı. 5 aydır maaş alamayan çalışanlar, belediye önünde eylem yapmıştı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER