© Ak Gazete 2015

CHP’li Jahrein çileden çıktı! İmamoğlu’na “ihale” tepkisi

CHP'ye yakınlığıyla bilinen "Jahrein" lakaplı sosyal medya fenomeni Ahmet Sonuç, İBB Başkanı İmamoğlu'nun yaptığı ihalelere artık tahammül edemeyerek isyan etti. Jahrein, attığı tweetlerde yapılan ihalelerdeki usulsüzlüklere dikkat çekerek, İmamoğlu'na, "Ahbap çavuş ilişkisi bitecek diyorsunuz ama liyakatlı kişiler hep aynı çevreden çıkıyor" ifadeleriyle yüklendi.

CHP’ye yakınlığıyla bilinen “Jahrein” lakaplı sosyal medya fenomeni Ahmet Sonuç Twitter hesabından İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yapılan ihaleleri belgeleriyle ortaya koyarak sert tepki gösterdi.

İBB’nin 21 milyon TL’lik bir ihaleyi İSBAK’a devrettiği, İSBAK’ın da bu ihaleyi 15 milyon TL’ye MAF Bilişim ve Yazılım Şirketi’ne devrettiğini söyleyen Jahrein aynı şirketin aynı gün 10 milyonluk farklı bir ihale aldığını da söyledi.

“NE HİKMETSE LİYAKATLI BİREYLER HEP AYNI ÇEVREDEN ÇIKIYOR”

Melih Geçek ve Tuncay Yılmaz isimlerine de dikkat çeken Jahrein, söz konusu isimlerin Ekrem İmamoğlu ile ilişkisine değinerek, “Ahbap, çavuş ilişkisi bitecek, liyakat gelecek söylemleri dillerden düşmüyor fakat ne hikmetse bu liyakatlı bireyler hep aynı çevreden çıkıyor” ifadelerini kullandı.

Jahrein’in paylaşımları şöyle:

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER