© Ak Gazete 2015

CHP'li vekiller nefret kustu: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tehdit etti

Gezi Parkı davasında yargılanan Osman Kavala, 4,5 yıllık aradan sonra ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Osman Kavala hakkında verilen kararın ardından HDP ve CHP'li milletvekilleri adliye önünde açıklama yaptı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan ifadeler kullandı.

ÖZGÜR ÖZEL'DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A TEHDİT

Özgür Özel, "Kavala özgürdür. Tarih önünde Recep Tayyip Erdoğan mahkum olacaktır, hesap verecektir. Ant olsun, ant olsun, ant olsun." dedi.

Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "vampir" dedi!

Osman Kavala hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmesinin ardından CHP'li vekiller adliye önünde açıklama yaptı. CHP milletvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan için "vampir" yakıştırması yaptı.

CHP milletvekili Özgür Özel, açıklamasında şu skandal ifadeleri kullandı:

"O, Kan emerek yaşayan bir vampir gibi bir kez daha Türkiye Cumhuriyeti'ndeki hepimizin, herkesin adalet talebini, bu ülkedeki güzel insanların kanını emerek biraz daha yaşamaya çalışmaktadır. Adaletin kanını emen bu vampire bizim hiçbirimizin tek başına gücü yetmez. Ama hepimizin gücü yeter."

TANRIKULU'NDAN TEHDİTLER

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, karara bağlanan 'Gezi davası' sonrası adliye önünde yaptığı açıklamada, hakim ve savcılara tehditler savurdu. Hükümeti ortadan kaldırmaya teşebbüs suçundan hapis cezası alan sanıklara arka çıkan Tanrıkulu, "Çok yakında bu hakimlerin, savcıların hepsinden hesap soracağız" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER