© Ak Gazete 2015

CHP'nin doktoru Bengi Başer'den YSK'ya skandal tehdit: Bugünün bir de yarını var

CHP destekçisi doktor Bengi Başer, muhalefet tarafından yeniden dolaşıma sokulan ve belgeyle kanıtlanmasına rağmen muhalif medya tarafından servis edilen 'diploma yalanına' destek vererek üzerine bir de YSK'yi tehdit etme cüretini gösterdi. Başer, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın diplomasının sahte olduğunu vurgulayan bir paylaşıma "Şimdi YSK düşünsün, bugünün bir de yarını var" şeklinde yorum yaptı.

Türkiye 14 Mayıs 2023'te sandık başına gidiyor. Seçimlere 48 gün kala siyasi arenada da hareketlilik sürüyor. Cumhur İttifakı deprem bölgesinde yaraların sarılması için canla başla mücadele ederken Altılı Masa'nın üyeleri ve muhalif medya ise yalan ve algı haberciliğinin peşinde her seçim öncesi yaptıklarına devam ediyor.

DİPLOMA YALANI YİNE SERVİS EDİLMEYE BAŞLANDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın diploma mevzusu muhalifler tarafından yeniden gündeme getirilirken fondaş medya ve Altılı Masa destekçileri Erdoğan'ın üniversite mezunu olmadığı yalanını savunmaya ve yayamaya devam ediyorlar.

İLETİŞİM BAŞKANI ALTUN YALANLARA BELGEYLE CEVAP VERDİ

Bunun üzerine türlü açıklamalar yapılırken, İletişim Başkanlığı bu kez de belgelerle kanıtladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun olduğu resmi belgelerle kamuoyuna sunuldu.

CHP SAVUNUCUSU DOKTORDAN YSK'YA TEHDİT

Belgelerin yayınlanması sonrası fondaş medyada algı ve manipülasyonlar devam ederken, CHP'li Dr. Bengi Başer bu konu uğruna YSK'yı tehdit etti.

Prof. Dr. Ahmet Saltık isimli Twitter kullanıcısının, "Diploma defterinde Erdoğan'a yer mi açıldı?" ifadelerini aktardığı paylaşımına, Başer'den yanıt geldi.

'ŞİMDİ YSK DÜŞÜNSÜN'

CHP'ye yakınlığı ile bilinen Başer, "Şimdi onay veren YSK düşünsün. Bugünün bir de yarını var..." ifadeleriyle tehdit savurdu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER