© Ak Gazete 2015

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatih Erbakan ile görüşecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün saat 16:00'da Yeniden Refah Partisini ziyaret ederek Genel Başkan Erbakan ile görüşecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı'na dahil olan Yeniden Refah Partisi'ni ziyaret edecek. Erdoğan, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'la bir araya gelecek.

GÖRÜŞME SAAT 16:00'DA

Görüşmenin saat 16:00'da başlaması bekleniyor.

4'ÜNCÜ PARTİ OLDU
Geçen hafta AK Parti'den Genel Başkanlığı düzeyinde Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi'ne yapılan ziyaretten olumlu sonuç çıkmış

Yeniden Refah Partisi, Cumhur İttifakı'na katılma kararı almıştı. Böylelikle, Yeniden Refah Partisi 4. parti olarak Cumhur İttifakı'na katılmış oldu.

YENİDEN REFAH'A ZİYARETİN ÖNEMİ NE?
Özellikle Erdoğan'ın bu kez Yeniden Refah'a gidiyor olmasının önemi şu aslında; geçtiğimiz hafta ittifak protokolü hazırlanırken kameraların takip etmediği basına kapalı bir görüşme gerçekleşmişti. Cuma günü saatler 12.00'yi gösterdiğinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde. Bu tamamı ile protokole ilişkin bir görüşmeydi. Erbakan ile Erdoğan arasında bir görüşmeydi. Bunun da öncesinde farklı görüşmeler, temaslar olduğu ifade ediliyordu Ankara kulislerinde.

AÇIKLAMA GELECEK Mİ?
Dolayısıyla tüm bu bilgiler ışığında, bugün Erdoğan da ittifak ortağına bir iade-i ziyaret gerçekleştirmiş olacak. Sonrasında bir açıklama gelecek mi bilmiyoruz ama geçmişten tecrübe ile geleceğini pek düşünmüyoruz. Ama mümkün olduğu kadar iki liderin ne konuştuğunu takip etmeye çalışıp sizlere aktaracağız.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER