© Ak Gazete 2015

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatih Erbakan ile görüştü

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Yeniden Refah Partisi'nin Genel Başkanı Fatih Erbakan ile görüşmek için Yeniden Refah Partisi'nin Genel Merkezi'ne geldi. Erbakan, Başkan Erdoğan'ı parti merkezinin kapısında karşıladı. Başkan Erdoğan ziyareti kapsamında çevrede bulunan bazı vatandaşlar "23 yıllık vuslat bitti" şeklinde tezahüratlarda bulundu..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı'na dahil olan Yeniden Refah Partisi'ni ziyaret etti. Erdoğan, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'la bir araya geldi.Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Yeniden Refah Partisi'nin Genel Başkanı Fatih Erbakan ile görüşmek üzere Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi'ne geldi. Ziyaret öncesi Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Başkan Erdoğan'ı kapıda karşıladı.

GÖRÜŞME SAAT 16:00'DA

Beklenen görüşme saat 16:00'da başladı.

4'ÜNCÜ PARTİ OLDU

Geçen hafta AK Parti'den Genel Başkanlığı düzeyinde Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi'ne yapılan ziyaretten olumlu sonuç çıkmış

Yeniden Refah Partisi, Cumhur İttifakı'na katılma kararı almıştı. Böylelikle, Yeniden Refah Partisi 4. parti olarak Cumhur İttifakı'na katılmış oldu.

FATİH ERBAKAN NE DEMİŞTİ?

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin Cumhur İttifakı çatısı altında seçimlere gireceğini ve cumhurbaşkanlığı adaylığı sürecini sonlandırdığını belirterek, şu ifadeleri kullanmıştı;

"Bu kararın alınmasında prensiplerimizin Cumhur İttifakı, AK Parti, Sayın Cumhurbaşkanı tarafından kabul edilmiş olması kadar Cumhur İttifakı'nın karşısındaki bloğun ülkemize ve milletimize bir fayda getiremeyecek olması gerçeği çok önemli bir rol oynamıştır." 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER