© Ak Gazete 2015

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ne yapacaksınız?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Sizden oy istediklerinde ne yapacaksınız? diye sorun' dedi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, restorasyonu biten Mısır Çarşısı açılışında konuştu. Erdoğan muhalefete yüklenirken seçmene 'Bunların tek bir amacı ve millete söyleyebileceği bir şeyi vardır o da Recep Tayyip Erdoğan'ı indirmektir. Peki sonra ne yapacaksınız? Siz bu ülkede şehir hastaneleri mi yapacaksınız! Sizin başınızdaki şahıs SSK genel müdürüyken benim milletimi inim inim inleten kişidir.' diye konuştu.


Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde;
 

''İLKLER HER ZAMAN ZORDUR AMA...''

Cumhur ittifakında hep beraberiz aramızda ayrılık gayrılık yok. Bu vesile ile bir kez daha 24 haziran seçimlerinin hayırlara vesile olmasını diliyorum. 

Genellikle ilkler her zaman zordur, her zaman sıkıntılıdır. Ancak neticesi bereketlidir. Türkiye, yeni yönetim sisteminin ilk seçimini inşallah kolay şekilde gerçekleştirecektir.




''BUNDAN DAHA BETER BİR ŞEY VAR MI?''

24 Haziran'ın etkileri Türkiye için büyük olacaktır. Yeni sistemde koalisyona fırsat olmayacaktır. Cumhurbaşkanı kendi kuracağı ekibiyle ülkeyi 5 yıllık yönetecektir. Milletimizin oyunu kullanırken her zamankinden daha fazla düşünmesi gerekiyor.

Cumhurbaşkanına ülke yönetme yetkisi verirken, onu Meclis'te yalnız bırakmak da olmaz. Meclis cumhurbaşkanıyla ne kadar uyum içinde çalışırsa Türkiye o kadar kazanır. 18 Nisan'dan bu güne kadar geçen zamanlarda kimin seçime hazır olduğunu sizler zaten gördüğünüz. Cumhurbaşkanı adayını belirlemekte bu kadar zorlananlara millet yetkiyi vermez. Ne yaptı, gitti 15 vekili birilerine verdi. Grup kursunlar diye. Meclis'te sıralarda yoklar. Aman ya Rabbi böyle bir şey olmaz. Milletin iradesini satın almaktan daha beter bir şey olabilir mi İşte bunları gördük. Sizden bu ülkeye bir şey olmaz. Demokrasi dürüstlüktür, bir yerde namus meselesidir. Bunların dertleri ülkenin dertlerine derman olmak değildir. Böyle dertleri olsa projeleriyle milletin karşısına çıkarlardı. Pazar günü seçim manifestosunu, yaklaşık bir hafta sonra da seçim beyannamesini açıklayacağım.





''BENİM MİLLETİMİ İNİM İNİM İLETTİ''

Bunların tek bir amacı ve millete söyleyebileceği bir şeyi vardır o da Recep Tayyip Erdoğan'ı indirmektir. Peki sonra ne yapacaksınız? Siz bu ülkede şehir hastaneleri mi yapacaksınız! Sizin başınızdaki şahıs SSK genel müdürüyken benim milletimi inim inim inleten kişidir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER