© Ak Gazete 2015

Disco Tayt

Taytlar bayanların her zaman tercih ettiği kıyafetler olmaktadır.

Farklı modeller de ve renklerde olan taytlar özellikle Disco tayt modelleri ile bayanların sevdiği ve her tarza uydurduğu özel giyim tarzlarıdır. Eskiden günümüze kadar gelen bu taytlar özellikle 80 ‘li ve 90’lı yıllardan beri bayanların takıp ettikleri en özel taytlar olmuştur.

En Özel Disco Tayt

Farklı renk ve özel parlak yapısıyla her zaman başkalarının da ilgisini çekecek olan bu taytlar en özel kumaşlardan yapılmışlardır. Rahatlık ve şıklığın her zaman aynı anda yaşanıldığı bu taytlar en özel detayları ile tarzınızı en yüksekte tutmayı başaracak en özel ürünlerdir. Canlı renkleri ile sizi her zaman ilgi çekici yapacaklardır.

Bayanlar için oldukça trend olan Disco tayt modelleri herkesin sevdiği ve kumaş yapısı ile 80 leri her zaman yaşamanızı sağlayacak özel ürünlerdir. Elastik ve polyester olan bu ürünler içerisinde ki lastik yapısı sayesinde kolaylıkla giyilerek genişleyebilir ve yıkamalarda eski halini her zaman korumaktadır. Özellikle farklı bedenlere hitap ettiği için her bedene uygun ürünleri kolaylıkla bulabilirsiniz. https://www.quzu.com.tr/tayt sayfasında bu ürünleri inceleyebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER