© Ak Gazete 2015

Doğal Taş Bileklik

Taşlar milyonlarca yıl öncesinde toprak altında basınç ve ısı etkisiyle oluşan ve tarihte bilinen en eski yapı malzemelerini oluşturur. Toprağın altında olduğu haliyle kalan ve işlenmeyen taşlar doğal taş olarak adlandırılır. Zaman içerisinde bu doğal taşlara çeşitli anlamlar yüklenmiş ve insanlar takılar aracılığıyla bu taşları üzerlerinde taşımaya başlamıştır.

Örneğin kişiler enerjisine inandığı taşları doğal taş bileklik yaparak hayatının her anında taşımaya başlamıştır. Bu işlenmeyen taşların kendi titreşimleri vardır. Bu titreşimler ile taşlar enerjilerini yayarlar. Doğal taşların enerjisini kaybetmesi gibi bir durum yoktur. Yani bu taşlar bir deyişle ölümsüzlerdir. Geçmişten günümüze kadar birçok farklı uygarlık ve medeniyet taşların enerjileri olduğuna ve bu enerjilerin de şifa kaynağı olduğuna inanmıştır.

Doğal Taşlar ile Bileklik Yapımı

Kadınlar enerjisine inandığı doğal taşları bazen bir bileklik bazen bir kolye ile üzerlerinde taşımak isterler. Aslında sadece enerjisine inandıkları için değil sadece görselini beğendikleri için de kullanmak isteyebilirler. Çünkü bu taşlar görsel olarak oldukça zengin bir yapıya sahiptir. Ancak doğal taş bileklik almak istiyorsanız güvenilir bir yerden almanız oldukça önemlidir.

 Mon reve bu konuda özellikle mayorka incisi, mercan, su incisi, swarovski kristalleri, turkuaz(firuze) ve kuvars taşlarını büyük bir özveriyle işleyerek müşterilerinin hizmetine sunar.  Bu taşlar ile sade ve ince bileklikler olduğu gibi oldukça göz kamaştırıcı ve dikkat çekici modeller de tasarlanmıştır. Burada tercih tamamen müşterilerin isteği ve beklentilerine bırakılmıştır.

Doğal Taş Bileklik Fiyatları

Doğal taş bileklik fiyat olarak oldukça değişkenlik gösterir. Örneğin zor bulunan ya da işlenmesi ve çıkarılması zor olan taşlar haliyle fiyat olarak yüksek oluyor. Ya da bileklik tasarlanırken kaç tane taş kullanıldığı ve tasarımı da fiyatın değişme nedenlerindendir. Mon reve markası bünyesinde her bütçeye ve talebe uygun ürün satışını gerçekleştirir. Ultra marıne, blubes, blue bead, borına, beady, pıneapple, slay, sıply, arole parso gibi özel isimler verilmiş birbirinden farklı ve oldukça dikkat çekici doğal taşlar kullanılarak tasarlanan bileklik modellerine  https://www.shopmonreve.com/dogal-tas-bileklik linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER