© Ak Gazete 2015

Ersan Şen Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini söyledi

Sözcü TV canlı yayınında seçim sonuçlarını değerlendiren Hukukçu Ersan Şen, 14 Mayıs seçimlerinde Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisini inandıramadığını söyledi..

Türkiye tarihi seçim sürecinde ikinci tura gidiyor.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 50+1 şartını hiçbir adayın karşılamaması sonrası 28 Mayıs'ta sandıklar bir kez daha kurulacak.

İlk turda ise muhalefetin açık ara geride kaldığı tabloda büyük bir hayal kırıklığı var.

Muhalefete yakınlığıyla bilinen Sözcü TV canlı yayınına konuk olan Hukukçu Ersan Şen, canlı yayında seçimi değerlendirdi..

Ersan Şen, Kandil'den HDP'den ABD'den gelen Millet İttifakı'na destek mesajları ve Muharrem İnce'nin adaylık çekilme sürecini göz önüne alındığında Kılıçdaroğlu'nun güven vermediğini savundu.

"Kılıçaroğlu'na oy vermedim"

Seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini söyleyen Ersan Şen, şu ifadeleri kullandı:

HDP’den Kandil’den acayip açıklamalar ve destekler, Amerika’dan birilerinin hesaplarından yoğun destekler. İnce’nin başına gelenler.. Bunlara baktığınızda siz milliyetçilerden zırnık oy alamazsınız.



Beni ikna edemedin kardeşim sınıfta kaldın. Ben vermedim! Sen benden alamazsan kimden alacaksın.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'buradayım' videosuna Ersan Şen'den tepki

Sözcü TV'de konuşan Ersan Şen, masaya yumruk vurarak 'buradayım' mesajı veren Kemal Kılıçdaroğlu'nun videosunu yorumladı. Şen, "Sana kimse kaç demiyor ama 2 hafta sonra kazanamayınca kaçacaksın. Başka çaren yok" dedi.

"2 hafta sonra kazanamayınca kaçacaksın, başka çaren yok"

Kılıçdaroğlu'nun seçim çalışmaları boyunca birçok hata yaptığını belirten Şen, şunları söyledi:

Masaya yumruğu vuruyor, kaçmadım diyor. Sana kimse kaç demiyor ama 2 hafta sonra kazanamayınca kaçacaksın. Başka çaren yok, bu ortamda seçimi kazanamıyorsan sana bu bedeli ödetirler...

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER