© Ak Gazete 2015

Etek Çeşitleri..

Yılın etek modelleri incelendiği zaman bu sene daha canlı ve ara renklerin sıklıkla kullanıldığını görüyoruz.

 

 

Etek iş hayatında oldukça sık tercih edilen bir kıyafettir. Hem yaz aylarında hem de kış aylarında şıklı ve sadeliği korumak için etek tercihi oldukça önemlidir. Kadınlar vücut ölçülerine, boy oranlarına ve kilolarına göre bir etek tercihi yaptıkları zaman çok daha zarif bir görünüme sahip olabilirler. Yılın etek modelleri incelendiği zaman bu sene daha canlı ve ara renklerin sıklıkla kullanıldığını görüyoruz. Bu sene etnik motiflerle işlenmiş olan desenlerinde göz alıcı bir şıklık da hakim. Özellikle çalışan bayanlar için yalnızca siyah renklerde etek giyme zorunluluğu bulunmayan iş ortamlarında çok şık iş eteklerinden birini tercih edebilirsiniz.

 

Etek Desenleri

Yılın etek desenlerinde bu sene renkler oldukça cüretkar bir biçimde kullanılmıştır. Desenlerde yer alan birbiriyle uyumlu renk geçişleri kimi zaman zıt renklerin hakimiyetine bırakılmış. Özellikle kalem eteklerde sadelik ön plana çıkmış.

 

Etek Çeşitleri

Hem günlük hem de davetler için özel olarak üretilmiş etek desenleri ve etek modellerini görmek için siz de https://www.ironitekstil.com adresine bakabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER