Halka tepeden bakanlara ahlakıyla ders veren Yusuf Özoğul, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları’nda görevlendirildi
SİYASETPendik'te AK Parti broşürü dağıtırken kendisine tepki gösteren ve aşağılayan İYİ Partili Mine Koraş’a karşı kibar tavrıyla dikkatleri üzerine çeken Yusuf Özoğul, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları’nda çalışmaya başladı.
İstanbul Pendik'te AK Parti broşürü dağıtırken kendisine tepki gösteren Mine Koraş'a karşı kibar tavrıyla dikkat çeken Yusuf Özoğul'un, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları'nda çalışmaya başladığı öğrenildi.
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan; "Yusuf Özoğul teşkilatlarda gösterdiği mücadele ve azmini Genel Merkez'de de göstermeye devam edecek" dedi.
"BİRÇOK GENCİMİZE ÖRNEK OLMUŞTUR"
SABAH'a konuşan Eyyüp Kadir İnan; Yusuf Özoğul'un yıllarca teşkilatlarda emek verdiğini belirterek, "Yusuf Özoğul mücadele etmiş genç bir kardeşimiz… Mütevazılığı ve saygılı duruşuyla Tüm Türkiye'nin takdirini kazanmış ve bu mücadelesi birçok gencimize örnek olmuştur" diye konuştu.
Eyyüp Kadir İnan, şunları söyledi:
"Yakın çalışma ekibimizi güçlendirme noktasında bazı takviyelere ihtiyacımız vardı. Bu doğrultuda Yusuf kardeşimizi Genel Merkez Gençlik Kolları birimimizde çalışmaya başladı. İnanıyorum ki, teşkilatlarda gösterdiği mücadele ve azmini Genel Merkez'de de göstermeye devam edecek."
NE OLMUŞTU?
İstanbul Pendik İlçesi'nde AK Parti için gönüllü olarak mahallede çalışma yapan Yusuf Özoğul, İyi Partili yönetici Mine Koraş tarafından aşağılandı.
Kendisine hakaret edilmesine ve aşağılanmasına rağmen duruşunu hiç bozmayan Yusuf Özoğul, milyonların kalbini kazandı.
"İYİ Kİ VARSIN YUSUF"
Milyonlarca kişi Yusuf Özoğul'un naif duruşuna karşın sosyal medyadan "İyi ki Varsın Yusuf!" diyerek destek verdi.
Başkan Recep Tayyip Erdoğan da Yusuf Özoğul'u kabulünde "İyi ki Varsın Yusuf" diyerek AK Partili genci tebrik etti.
"O PROVOKATÖRE TAM BİR AHLAK DERSİ VERDİ"
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Yusuf Özoğul'a destek vererek "O provokatöre ve temsil ettiği zihniyete tam bir ahlak dersi verdi" demişti.
GAMZE ÖZÇELİK: YUSUF YOLUN DAİM OLSUN
Oyuncu Gamze Özçelik seçim bildirisi dağıtırken farklı bir parti üyesi kadın tarafından aşağılanan Yusuf Özoğuz'a ''Kimde benlik ve kibir hasıl olduysa Mevla orayı terk etmiştir. Ama kim edeple, tevazu ile yürüyorsa işte Allah tam da onunladır. Memleketlim Yusuf yolun daim olsun. İyi ki varsın Yusuf, Hepimiz Bayburtluyuz" mesajını paylaşarak destek vermişti.
İşte genç çocuğu rencide eden İyi Partili Mine Koraş'ın gerçek yüzü
AK Parti seçim broşürleri dağıtan bir genci terbiyesizce sözlerle rencide eden İyi Parti Pendik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mine Koraş'ın gerçek yüzü deşifre oldu. Sosyal medyada birbirinden farklı birçok hesabı bulunan Koraş, Başkan Erdoğan'a da alçakça hakaret etmiş.
İyi Parti Pendik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mine Koraş'ın sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı video kamuoyundan büyük tepki çekti. İP'li kadın kapısına gelen genci küçük düşürmeye çalıştığı anları videoya kaydederek sosyal medya hesabından paylaştı. Genci aşağılamaya çalışan Zillet İttifakı'nın ortağı İP'in yöneticisi olan kadının sosyal medya hesapları incelendiğinde bu yaptığı hareketin ilk olmadığı ortaya çıktı.
BİRDEN ÇOK HESABI VAR
Sosyal medyada birden çok kullanıcı ismiyle çeşitli hesaplar kullandığı tespit edilen Koraş'ın bu hesaplardan skandal paylaşımlar yaptığı görüldü. Farklı kullanıcı isimleriyle açtığı hesapların hepsinin Koraş'a ait olduğu tespit edildi.
BAŞKAN ERDOĞAN'A DA ALÇAKÇA KÜFÜR ETMİŞ
Twitter'da @minekoras kullanıcı adıyla açtığı hesabından 3 Haziran 2013 tarihinde yani Gezi Parkı ayaklanmasının en yoğun olduğu dönemlerde yaptığı paylaşımla Başkan Erdoğan'a küfür ettiği tespit edildi. Paylaşımda Gezi Parkı hashtagine de destek veren Koraş'ın skandalının ortaya çıkmasının ardından bu hesabını kapattığı öğrenildi.
PROVOKATÖR HESAPLARI DA TAKİPTE!
İyi Partili Koraş'ın ayrıca Yorgo Angelopoulos ve Fuat Avni gibi provokatör hesapları da takip ettiği görüldü. Bu hesapların yaptığı algı operasyonlarına eşlik eden Koraş'ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla provokasyonları desteklediği tespit edildi.
İlginizi Çekebilir