© Ak Gazete 2015

İstanbul Kız Öğrenci Yurtları Akdeniz Sıcak Yuvanız

Öğrencilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilmek üzere çaba gösteren Akdeniz kız öğrenci yurdu, İstanbul kız öğrenci yurtları arasında en sık tercih edilen kuruluştur.

Öğrencilere otel konforunda bir konaklama deneyimi yaşatarak sektörün öncü firmalarından biri haline gelen yurt, kaliteli hizmetleri ve hesaplı yapısı ile dikkat çekmektedir. Kaliteli ve güvenli hizmet felsefesiyle ilerleyen kuruluş, öğrencilerine aile ortamının sıcaklığını hissetirebilmeyi amaç edinmiştir. Ğrencilerin tüm ihtiyaçlarını ve isteklerini karşılayacak personeller 7/24 öğrencilere gerekli hizmetleri verirler. Öğrencilerin rahatı düşünülerek tasarlanan yurt odalarında en fazla 4 öğrenci konaklayabilir. Öğrenci isteklerine göre bireysel odalar da hazırlanabilir. Akdeniz kız yurdu çevresinde 15 üzerinde üniversite bulunur. Yurt binası bu üniversitelere sadece yürüme mesafesi uzaklığındadır.

Yurt binası 7/24 her açıdan görüntü alabilen güvenlik kameraları ile izlenmektedir. İstanbul’un en geniş caddelerinden biri olan Vatan Caddesi’nde konumlandırılan yurt binası önünde otobüs, minibüs durakları bulunur. Yurt binası güneş almaktadır. Modern ve estetik bir iç tasarıma sahip olan yurt binası içerisinde bir öğrencinin ihtiyaç duyabileceği her türlü unsur bulunur.

İstanbul Kız Öğrenci Yurtları ile kıyasla daha hesaplı fiyatlara sahip olan Akdeniz kız yurdu, öğrencilerine sosyal faaliyet, konaklama ve ulaşım alanlarında birçok imkan sunmaktadır. Tam zamanlı hizmet anlayışını benimseyen yurt, personelleri öğrencilerin memnuniyetini sağlayabilmek üzere 7/24 hizmet vermektedirler. Yurtta 7/24 internet ve sıcak su bulunur.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER