© Ak Gazete 2015

İYİ Parti’den istifa eden Akşener’in danışmanı Korkusuz Basın’a konuştu “İhaneti gördüm. Liyakatın yerine nakit geçiyormuş”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Danışmanı Hasan Sami Özvarinli, İYİ Parti’den istifa ederek AK Partiye geçti. Özvarinli, Büyük bir ihanet operasyonu var. Bu ihanet operasyonunu deşifre ettim.” dedi

İYİ Parti’den istifa ederek AK Partiye geçen Meral Akşener’in Danışmanı Hasan Sami Özvarinli Korkusuz Basın Genel Yayın Yönetmeni Arzu Erdoğral’a konuştu.

“Ben hatır danışmanı değildim”

İstifasının nedenini sorduğumuz Özvarinli “O tarafta büyük bir ihanet operasyonu var.  Bu ihanet operasyonunu deşifre ettim çünkü ben sırra vakıf olan yani işin merkezinde olan danışmanlardan biriyim yani ben öyle hatır danışmanı falan değilim, profesyonel çalışan bir danışmanın. 2019 yılından bugüne kadar birçok grup konuşmaları, raporlar ve daha bir dizi şeyi yapmış bir insanım.

İYİ Partide herkes beni bilir. Binlerce kişiye İYİ Parti kimliği ile ilgili sertifika verdim.” dedi.

Genel Başkan ile muhabbetimiz kalmamıştı

Hasan Sami Özvarinli “Şunu da vurgulamak isterim ki her şeyden evvel Türk milliyetçisiyim ülkücüyüm, esas kimliğin budur, ihaneti gördüm. Biz böyle bir şey bekliyorduk zaten. Son bir yıldır tabii burada bir çok ülkücü, vatansever arkadaşımızın desteği, imzası var altında onların hatırına istinaden son dakikaya kadar bekledik cepheyi…. 3-4 aydır Genel Başkan ile  muhabbetimiz kalmamıştı.” ifadelerini kullandı.

Millete, tabana ihanet ettiler, ülkücüleri kandırdılar

Biraz daha açar mısınız ihanet sözcüğünü? Kime yapıldı?

Tabana, millete… Ülkücüleri kandırdılar. Böyle bir dünya böyle bir gerçek algısı yok. Onların dünyası çok farklı!

Tabana verilen mesajlar ile yapılanlar tamamen zıt.

-Bunu FETÖ ve ve HDP vs. üzerinden mi söylüyorsunuz?

FETÖ, HDP hepsi…

Tabana verilen mesajlar ile yapılanlar tamamen zıt.

Mesela liyakat dediler liyakatın yerine nakit geçiyormuş. Biz liyakat liyakat diye yırtındık mitingler düzenledik ama onun yerine nakit geçiyormuş.

 

"BEDELİ NE OLURSA OLSUN…"

Ayrıca İYİ Parti Elazığ 1. Sıradan Milletvekili Adayı olan Avukat İrfan Sönmez'in FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'e övgüler dizdiği iddia edilen görüntülerini paylaşan Özvarinli, farklı iddialarda da bulunup "Bu adaylar neredeydi şimdiye kadar ve kim getirdi masaya bunları? Elazığ 1. Sıra adayı..." dedi.

.

KAYNAK   https://www.korkusuzbasin.com/

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER