© Ak Gazete 2015

İzol’dan İrfan Bucak’a ziyaret

Kanaat Önderi ve İş Adamı Cengiz İzol, Zirkan Zırki Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret ederek Genel Başkan İrfan Bucak’a hayırlı olsun dileklerini iletti.

Cengiz İZOL

İzol Aşireti'nin Kanaat Önderi, İş Adamı Cengiz İzol, beraberinde İş Adamı Yusuf Acar ile birlikte Zirkan Zırki Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti. Derneğin Genel Başkanı İrfan Bucak ile istişarelerde bulunan İzol ve Acar, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarette açıklamalarda bulunan İzol Aşireti'nin Kanaat Önderi İş Adamı Cengiz İzol; “Zirkan Zırki Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği, 11 yıldır kurulmuş ve yaklaşık 2 milyon nüfusa hitap eden bir derneğimiz. Bugün Genel Başkanımız İrfan Bucak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Bu derneğin İrfan Bucak’la daha iyi yerlere geleceğine olan inancım tamdır. Zirkan Zırki Derneği, Türkiye için önemli bir dernektir. En kalabalık nüfusa eden derneklerdendir. Hepimizin hassasiyetle bu derneği desteklememiz lazım. Böyle zorlu bir görevi üstlendiği için İrfan Bucak’a şahsım ve milletimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Yusuf ACAR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zirkan Zırki Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı İrfan Bucak ise; “İzol Aşireti'nin Kanaat Önderi, İş Adamı Cengiz İzol, beraberinde İş Adamı Yusuf Acar ile birlikte derneğimizi ziyaret etti. Kendileriyle derneğimizin çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER