© Ak Gazete 2015

Kanal İstanbul düşmanlığı gözlerini kör etti! Uçak kazası için yayına bağlanan pilottan skandal sözler

Dün bir uçağın pistten çıkmasıyla yeni bir felaket yaşanırken canlı yayın bağlantısında akıl almaz anlar yaşandı. Uçak kazası sonrası görüşleri sorulmak için bir televizyon kanalının yayınına bağlanan Kaptan Pilot Bahadır Altan, can kayıplarının yaşandığı faciayı anlatmak yerine Kanal İstanbul'u ve yapılan dev yatırımları eleştirdi.

Birbiri ardına felaketleri yaşayan Türkiye'de son olarak Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bir uçak pistten çıktı, 3 kişi hayatını kaybetti, 179 kişi yaralandı.

Türkiye ardı ardına gelen felaket haberleriyle sarsılıyor. Elazığ'da yaşanan deprem sonrası Van'daki çığ felaketinde yaşanan ölümler ciğerimizi yaktı.

Van'daki çığ faciasının acısı atlatılamadan uçak kazası yaşandı

Van'dan henüz ölüm haberleri gelirken bu kez bir facia haberi de İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan geldi. Pegasus'a ait uçak pistten çıktı ve parçalandı.

177 yolcuyu taşıyan uçaktaki 3 kişi hayatını kaybetti. Kaza sonrası televizyonlar konunun uzmanlarını canlı yayına alarak görüşlerini sordu.

Kanal İstanbul gözlerini kör etmiş

CNN Türk ekranına bağlanan Kaptan Pilot Bahadır Altan ise uçak kazasını anlatmak yerine, Kanal İstanbul'un yapımına itiraz niteliği taşıyan açıklamalar yaptı.

Bahadır Altan, "Ülke olarak bir duralım. Biz hala 3. havalimanındayız, hala 'kanal' açıyoruz. Ülke freni patlamış kamyon gibi. Proje üstüne proje üretme yerine biraz aklıselim gerekiyor. Kanal İstanbul'dan bahsediliyor" diye siyasi açıklamalar yapmaya başladı.

CNN Türk spikeri bu açıklamalar sonrası Bahadır Altan'ın sözlerini yarıda keserek yayından aldı.

HDP'Lİ ESKİ SAVAŞ PİLOTU, PEGASUS'A PİLOT YETİŞTİRİYOR

Pegasus'a pilot yetiştiren HDP'li eski pilot Bahadır Altan kazayı anlatmak yerine siyaset yapmaya kalktı. Cnn yayından alıyor. Bunların derdi insan değil. Ülke değil. Ülkenin selahiyetine nasıl ambargo koyarız? Derdindeler.

Pegasus'ta eğitmenlik görevi de yapan eski savaş pilotu Bahadır Altan'ın, sosyal medya paylaşımlarından HDP'ye yakın bir isim olduğu anlaşılıyor.

PKK'YA GERİLLA DİYEN ESKİ SAVAŞ PİLOTU !

Tam bir Erdoğan düşmanı olan,2018'de Türk askeri Kandil'i bombaladığında çok üzülen bu asker eskisi,o tarihlerde Kürdistan 24 TV'ye verdiği röportajda pkk seviciliğini böyle açıklamış.

İŞTE O VİDEO

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER