© Ak Gazete 2015

Kılıçdaroğlu'nun konuşması sırasında yüzü neden asıktı? Meral Akşener nedenini açıkladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Altılı Masa adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşma yaptığı sırada yüzünün asık olması çok konuşulmuştu. Akşener, nedenini katıldığı canlı yayında Fatih Altay'lının sorması üzerine yanıtladı. İYİ Parti lideri, yüzünün asık olmasını 'ışığa' bağlayarak "Temel Bey'in ve Kemal Bey'in konuşma yaptığı esnada baktığınızda tuhaf bir ışık gelmiş." dedi.

 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı canlı yayın programında Altılı Masa'nın adayının açıklandığı anlarda yüzünün asık olduğuna ilişlin yapılan eleştirilere cevap verdi. Meral Akşener, "Temel Bey'in ve Kemal Bey'in konuşma yaptığı esnada baktığınızda tuhaf bir ışık gelmiş." dedi.

"İMZA KOYMUŞUM BEN"

 İYİ Parti Genel Başkanı Meral  Akşener, "Samimi söylüyorum, o paltolu olarak, üzerimde palto varken Temel Bey'in ve Kemal Bey'in konuşma yaptığı esnada baktığınızda tuhaf bir ışık gelmiş. Dolayısıyla sonra paltomu çıkarmışım, hepimiz dizilmişim, orada bir sorun yok ışıkta. Ben aslında herhangi bir mutsuz vesaire durum yok. İmza koymuşum ben." açıklamasında bulundu. 

"IŞIK ÖYLE"

Mutsuzluğun söz konusu olmadığını ifade eden Meral  Akşener, "İki metnin altına 6 genel başkan imza attık. Bununla ilgili mutsuzluk söz konusu değil. Doğru bulmadığınız bir kararın altına niye imza atasınız. Gerçekten arkadaşlar baksınlar, paltolu olanda yüzüme gelen ışık şöyle." dedi. 

"MUTSUZLUĞUMUN NEDENİ..."

 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Fatih Altaylı'nın canlı yayın konuğu olduğu programda Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının kamuoyuyla paylaşıldığı anlarda Saadet Partisi önündeki görüntüsü için epey ilginç bir savunma yaptı. 

ÖNCE DEPREM DEDİ SONRA KAHKAHA ATTI

Akşener, deprem nedeniyle psikolojik olarak etkilendiğini ve Kılıçdaroğlu'nun adaylığının açıklandığı sıralarda mutsuz göründüğünü dşle getirdi.  Ancak Akşener tam bu açıklamayı yaptıktan bir dakika sonra ise canlı yayında Altaylı ile birlikte kahkaha attı. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER