© Ak Gazete 2015

Masadaki kriz sonrası Erdoğan’ın o sözleri akla geldi: Ülke yönetiyoruz oyuncak değil

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olarak Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilan edilmesi beklenirken, yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başbakan olduğu dönemde 2008 yılının Haziran ayında AK Parti Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşma akıllara geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 yıl önceki konuşmasında “Beyler ülke yönetiyoruz ülke, millet yönetiyoruz millet. Oyuncak değil” ifadelerini kullanmıştı.

Türkiye, 14 Mayıs'ta seçime gidiyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Altılı Masa'ya geri döndü.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e sürpriz bir ziyarette bulundu.

Meral Akşener, yaklaşık 10 dakika süreden görüşmede iki başkana, cumhurbaşkanı yardımcılığı formülünü önerdi.

AKŞENER MASAYA GERİ DÖNDÜ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de görüşen Meral Akşener bugünkü toplantıya katılma kararı aldı. Cumhurbaşkanı adayı krizinin ardından Millet İttifakı, bugün saat 16.00'da 6 liderle tekrar toplandı. Bugünkü toplantının ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı açıklanacak.

ERDOĞAN'IN 2008'DE YAPTIĞI KONUŞMA AKILLARDA

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olarak Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilan edilmesi beklenirken, yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başbakan olduğu dönemde 2008 yılının Haziran ayında AK Parti Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşma akıllara geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan o günkü konuşmasında, şu ifadeleri kullanmıştı;

“Beyler ülke yönetiyoruz ülke, millet yönetiyoruz millet. Oyuncak değil” 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER