© Ak Gazete 2015

Muhtarlar Konfederasyonu’ndan İrfan Bucak’a ziyaret

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk, Şanlıurfa’da Zırkan Zirki Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı İrfan Bucak’ı ziyaret ederek İrfan Bucak’ın babası Ahmet Bucak’a muhtarlık camiasına katkılarından dolayı Fahri Muhtarlık Rozeti taktı.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk ve Federasyonun Yönetim Kurulu Üyesi Şanlıurfa Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Kestop, Zırkan Zirki Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı İrfan Bucak’ı ziyaret ederek İrfan Bucak’ın babası Ahmet Bucak’a muhtarlık camiasına katkılarından dolayı Fahri Muhtarlık Rozeti taktı. Heyet daha sonra Eyüp Peygamber makamını ziyaret ederek dua etti. Heyet son olarak Başkan İrfan Bucak ile birlikte Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Parkı Sosyal tesislerinde düzenlediği Muhtarlar toplantısını katıldı.

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Zırkan Zirki Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı İrfan Bucak; “ Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı sayın Bekir Aktürk ve beraberindeki heyetin ziyaretleri bizleri son derece memnun etmiştir. Genel Başkan Aktürk’ün babam Ahmet Bucak’a fahri muhtarlık rozeti takdim etmesi bizi onurlandırmıştır. Kendilerine teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

  

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER