© Ak Gazete 2015

Müjdeleri sindiremedi: Fatih Portakal'ın ücretsiz doğal gaz rahatsızlığı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, bir yıl boyunca ücretsiz doğal gaz müjdesi Fatih Portakal'ı rahatsız etti. Benzer bir rahatsızlık CHP'nin eski milletvekili Barış Yarkadaş'da da meydana gelmişti.

Karadeniz gazı, Filyos Doğalgaz İşleme Tesisi'nde ilk kez karaya çıkarıldı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşlara 2 müjde birden verirken şu ifadeleri kullanmıştı: "1 yıl boyunca evlerimizdeki mutfak ve sıcak su tüketimi için gereken doğalgaz ücretsiz olacak. Ayrıca önümüzdeki 1 ay boyunca konutlarımızda ısınma dahil tüm doğalgaz tüketiminden de ücret almayacağız"

FATİH PORTAKAL SİNDİREMEDİ

Erdoğan'ın müjdeleri sevinçle karşılanırken, Sözcü TV'nin elemanı Fatih Portakal rahatsız oldu. 

Sosyal medyadan paylaşım yapan Portakal, "Az kaldı. Sırada, 'Bir ay kiraları devlet karşılıyor' vaadini duyacağımızı düşünüyorum. Ha gayret!" ifadelerini kullandı.

CHP'li Yarkadaş, Erdoğan'ın müjdelerini hazmedemedi: Üstüne para da verseniz...

CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Filyos'tan verdiği bedava doğal gaz müjdelerini hazmedemedi. Tarkadaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Doğal gaz kullanan bizlere; bırakın bedavayı, üstüne para da verseniz oyumuz Kılıçdaroğlu’na" ifadelerini kullandı.

HAZMEDEMEDİ

Erdoğan'ın verdiği müjdeler muhalefet kanadında hazımsızlığa neden oldu. CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından müjdelenen bir yıl ücretsiz doğal gaza ilişkin yaptığı paylaşımda, "Doğal gaz kullanan bizlere; bırakın bedavayı, üstüne para da verseniz oyumuz Kılıçdaroğlu’na" ifadelerini kullandı.

ENGİN ALTAY'IN İZİNDE

Söz konusu paylaşıma vatandaşlar tepki gösterirken, akıllara CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın "Bu hükümet dünyanın en doğru işini bile yapsa bizim bu hükümeti alkışlayacak halimiz yok." ifadeleri geldi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER