© Ak Gazete 2015

NBBTC Holding 81 İl Teşkilatlanmasında Sona Geldi!

NBBTC HOLDİNG Başkanı Dr. Necati Bulak’ın liderliğinde devam eden Türkiye’nin büyümesi, kalkınmasında ve toplumsal barış açısından büyük katkı sağlayacak projenin teşkilatlanmasında sona gelindi.

 

Başkanı Dr. Necati Bulak, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Müfettişlerin uzun süre sıkı çalışmaları neticesinde illerin teşkilat başkanlarının da görevlendirme ve atamaları yapılmaya devam ediyor.

 


Holding yetkilileri Türkiye'de yapılan çalışmaların yanında yabancı ülkelerdeki temas ve bağlantıları sürdürüyor.

Bu bağlamda NBB TC Holding Kıdemli Başkan Yardımcısı Park Chi Joon, Kore'nin JEOLLABUK-DO Bölge Valisini ziyaret etti.
Bu kapsamda Park Chi Joon Güney Kore JEOLLABUK-DO Bölge Valisini ziyaretinde INNOVEX CEO'su Gyun Chae, Sierra Leone Büyük Elçisi ve diğer katılımcılarla birlikte dün Jeollabuk-do Bölge Valisi ile verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini ifade etti. Park Chi Joon, NBB'nin, Kore'deki projelerinin arasında olan MICE Resort World Saemangeum projesi (ATATURKİYEM) ile yakından ilgilendiğini de duyunca JEOLLABUK-DO Bölge Valisinin çok mutlu olduğunu söyledi. 

 


Kunsan Ulusal Üniversitesi-Kenya NBB Holding toplantısı gerçekleştirildi. 
Kenya ve NBB Holding ile sanayi-üniversite işbirliği ve öğrenci değişimi için Kore'deki Kenya Büyükelçiliği'nde bir toplantı düzenledi.

Toplantıya Kunsan Ulusal Üniversitesi Başkanı Lee Jang-ho, Kenya'nın Kore Büyükelçisi Mwende Mwinji, NBB Holdings CEO'su Park Chi-joon ve NetZero Direktörü Kang Young-shin katıldı.

 


Toplantıya Kunsan Ulusal Üniversitesi Başkanı Lee Jang-ho, Kenya'nın Kore Büyükelçisi Mwende Mwinji, NBB Holdings CEO'su Park Chi-joon ve NetZero Direktörü Kang Young-shin katıldı.


Ayrıca toplantı, bu yılın Eylül ayında Sierra Leone Büyükelçisi Katos Zivao Maathai'nin Kunsan Üniversitesi'ni ziyaretinin devamı niteliğindeydi. Kunsan Üniversitesi ve Sierra Leone, Afrika bölgesel çalışmaları, Afrika'da Korece dil kursları kurdu, GKS yabancı burslu öğrencilere tavsiye etti. Hükümetin daveti üzerine RKY sağladık KOICA burslu öğrencilerinin KOICA aracılığıyla seçilmesini ve balıkçılık, gemi yapımı, denizcilik ve yenilenebilir enerji alanlarında sanayi-akademi işbirliği için bir Afrika proje grubu kurulmasını görüşüldü. 
NBB Sanayi-Üniversite İşbirliği Kursu'nun açılışı, Kunsan Üniversitesi Mutlu Yurdu'nun kurulması, Afrika'da Korece dil eğitim merkezinin açılıp işletilmesi ve Kunsan Üniversitesi Uluslararası İşletmecilik ‘in kurulması günde başlıca konuları görşüldü.

Toplantının gündemine göre Kunsan Ulusal Üniversitesi ve NBB Holding, finans, denizcilik, ticaret ve enerji ile ilgili departmanlar aracılığıyla bir NBB istihdam bağlantılı paylaşım merkezi açmayı ve uluslararası öğrencilerin ve ailelerinin yaşayabileceği mutlu bir yurt kurmayı da planlıyor. 

 


Ayrıca yurt dışı Kore dili eğitim üssünü genişletmek için Afrika ve Türkiye'deki yerel üniversiteler ve NBB Holding ile iş birliği içinde Afrika'da Kunsan Üniversitesi Kore Dili Eğitim Merkezi'ni açmayı ve işletmeyi planlamaktadır.
Ayrıca, Sierra Leone ve Kenya gibi başlıca Afrika ülkeleri ile işbirliği yoluyla eğitim RKY gibi işbirlikçi projeleri keşfetmek için Kunsan Ulusal Üniversitesi Uluslararası Proje Tanıtım Ekibi kurulacaktır. Başkan Lee Jang-ho, "Hızla değişen üniversite ortamına uyum sağlamak için siyaset, ekonomi ve iş dünyasının bir araya gelerek büyük bir sinerji etkisi yaratması gerekiyor" dedi.


KARAMAN TEŞKİLATI EMİN ELLERDE!
NBBTC HOLDİNG Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Müfettişlerin uzun süredir Karaman’a olan ilgi ve yakınlıkları meyvelerini vermeye devam ediyor. Holding yöneticilerinin çalışmaları neticesinde, Karaman İl Başkanı olarak Hüseyin Deniz’i resmen atayarak, yetkilendirildi.

 

Başkan Deniz, uzun süredir, Karaman’da ki 30 kişilik il teşkilatı oluşturulması üzerinde titiz çalışmalarla, temel yapıyı oluşturduklarını söyledi. Deniz, Genel Başkan Dr. Necati Bulak’ın faaliyete geçecek projenin iller arasında Karaman’ın da ilk 5 il içerisinde bulunduğunun açıklaması sonrası çalışmalara hızla başladıklarını da sözlerine ekledi.

 

 

Kaynak https: //www.karamangundem.com/

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER