© Ak Gazete 2015

Önceki fotoğrafta saklanmıştı! Ahmet Hakan bakın bu kez ne yaptı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Almanya seyahati esnasında uçakta çekilen fotoğrafta görünmemesiyle büyük tepki toplayan Ahmet Hakan, Ukrayna dönüşü çekilen fotoğrafta durduğu yere dikkat etti. Hakan bu kez, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oturduğu koltuğun arkasında, sol köşe başında, ayakta yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün resmi ziyaret için gittiği Ukrayna'daki temaslarının ardından gece geç saatlerde özel uçak "TUR" ile Ankara'ya döndü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte seyahate katılan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve gazeteci heyeti de Türkiye'ye geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna'daki ziyaretlerinin ardından yurda dönerken uçakta gazetecilerle sohbet etti ve gündemdeki sıcak gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın uçakta sohbet ettiği medya mensupları arasında Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan da yer aldı.

Almanya dönüşü fotoğrafta görünmemişti

Almanya'nın başkenti Berlin'de gerçekleştirilen Libya Zirvesi dönüşünde, Cumhurbaşkanlığı uçağındaki gazeteciler 'dönüş' pozu verirken Ahmet Hakan'ın en arkaya geçmesi ve fotoğraf karesinde yüzünün görünmemesi olay olmuştu.

Tepkiler sonrası dikkat etti

Ahmet Hakan, önceki seyahatte fotoğrafta görünmemesi sonrası büyük tepki toplamıştı. Hakan, tepkiler sonrası Ukrayna seyahati esnasında uçakta çekilen pozda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oturduğu koltuğun arkasında, sol köşe başında, ayakta yer aldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER