© Ak Gazete 2015

Oppo Reno 5 Lite Fiyatları

Akıllı cep telefonu modelleri arasında yer alan Oppo reno 5 lite modelleri 172 gr ağırlığında olup elde oldukça hafif bir tutuşa sahiptir.

Telefon çeşitleri ile kullanıcılarına hizmet veren Oppo markasının ürün yelpazesi içerisinde yer alan Oppo reno 5 lite model serisi teknik özellikleri ve tasarımı açısından kullanıcıların tercihleri arasında yer alır. Telefon ile yapılmak istenilen tüm işlemlerden daha fazlasının yapılmasına olanak sağlayarak günlük hayattaki işlerinizi Oppo reno 5 lite ile gerçekleştirebilirsiniz. Oppo reno 5 lite akıllı cep telefonu modellerini incelemek ve ürün seçenekleri hakkında detaylı bilgilere ulaşmak için Cimri.com u ziyaret edebilirsiniz. 6.43 inç ekran boyut özelliği ile oldukça geniş bir ekranda işlemlerin yapılmasını sağlar. AMOLED ekran teknolojisine sahip olması sayesinde görüntülerin daha net olarak ekrana aktarılmasını sağlar. Oppo reno 5 lite teknik özellikleri açısından oldukça güçlü bir yapıya sahiptir. 

Oppo Reno 5 Lite Fiyatlarını En Uygun Fiyatlar İçin Cimri.com'da Karşılaştır
Akıllı cep telefonu modelleri arasında yer alan Oppo reno 5 lite modelleri 172 gr ağırlığında olup elde oldukça hafif bir tutuşa sahiptir. Mor ve siyah renk 

alternatifleri sayesinde seçim olanağı sunulmuştur. 8 GB ram kapasitesine sahip olan Oppo reno 5 lite LPDDR4x ram tipine sahiptir. Android 11 işletim sistemi bulunan akıllı cep telefonunda kullanılmış olan 8 çekirdekli işlemci yapısı sayesinde işlemler çok daha hızlı olarak gerçekleştirilir. 128GB dahili depolama alan hafızasına ek olarak kullanıcının isteği ve ihtiyaçları doğrultusunda 256 GB hafıza desteği sağlama özelliği vardır. Oppo reno 5 lite en ucuz Cimri.com’da karşılaştırma özelliği sayesinde internet alışverişlerinin daha kolay ve tasarruflu olarak yapılmasına yardımcı olur. 

 

Oppo Reno 5 Lite Nereden Alınır?

Dijital platformlar üzerinde yer alan satış noktaları sayesinde Oppo reno 5 lite akıllı cep telefonu satın almadan önce tüm satış noktalarını tek tek gezerek fiyat analizi yapmak yerine Cimri.com’u ziyaret ederek satış noktalarını listelenmiş olarak inceleyebilir ve Oppo reno 5 lite fiyatları hakkında detaylı bilgi alarak farklı tarihlerdeki satış fiyatlarını karşılaştırabilirsiniz. 48 MP arka kamerasının yanı sıra 8 MP ikinci arka kamerası ve 32 MP ön kameranın sağlamış olduğu özellikler sayesinde görüntülü görüşmeleriniz veteledon ile çekilen fotoğraflar oldukça kaliteli bir görüntüye sahiptir. Oppo reno 5 lite fiyatları belirlenirken 4310 mAh batarya kapasite oranı kullanım koşullarına bağlı olarak bir günlük batarya ihtiyacını karşılamaya yönelik tasarlanmış olduğu gibi fiyat belirlenmesinde dikkat edilen hususlardır. 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER