© Ak Gazete 2015

''Şahidimiz Anadolu'' yurdun her yerinde

Yapımcılığını Microphone Sahne Ses Işık Tiyatro Hizmetleri ve Film Yapımcılık A.Ş'nin yapmış olduğu, sahneye konulan ''ŞAHİDİMİZ ANADOLU'' adlı tiyatro oyunu Türkiye'nin her köşesinde seyircisiyle buluşacak.

Yapımcılığını Microphone Sahne Ses Işık Tiyatro  Hizmetleri ve Film Yapımcılık A.Ş'nin yapmış olduğu  sahneye konulan ''ŞAHİDİMİZ ANADOLU'' adlı tiyatro oyunu Türkiye'nin her köşesinde seyircisiyle buluşacak.

Microphone A.Ş Genel koordinatörü İsmail AYDIN, Kurtalan kaymakamı Sn. Cağlar TEKİN' i  Siirt AKParti İl Meclis üyesi ve AKParti Grup Başkanı Cahit TÜRKOZ ile birlikte ziyaret ederek oyun hakkında bilgi verdi.

Kurtalan Kaymakamı Sn. Cağlar TEKİN  ''çok güzel bir oyun, halkımızın bu güzel oyunla  buluşmasını istiyoruz'' dedi . Önümüzdeki günlerde Kurtalan halkıyla buluşacak olan  'ŞAHİDİMİZ ANADOLU'  adlı tiyatro oyunu sahnelendiği her  salonda seyirciden büyük beğeni  ve alkış kazanıyor. Genel koordinatör İsmail AYDIN  '' her gittiğimiz yerde büyük beğeni ve alkış alıyoruz, Sn. Kaymakamımıza oyunla ilgili bilgi verince, ''bu oyunun Kurtalan 'lı hemşehrilerimizle buluşmasını istiyorum'' dedi..Yardım ve desteklerinden dolayı  Kurtalan Kaymakamı Sn. Cağlar TEKİN beye ve AKParti Siirt İl Meclis Üyesi  ve AKParti Grup Başkanı Cahit TÜRKÖZ 'e  teşekkür ederim dedi.
 



 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER