© Ak Gazete 2015

STRI Stem Cell ile NBBTC artık dünya devi olmak için birlikteler

NBBTC ve STRI Stem Cell, dünya'nın en büyük kök hücre teknolojisinde artık birlikte olacaklar

Bünyamin BULAK ,STRI Başkanı Kyeho LEE , NBBTC Başkanı Dr.Necati BULAK , Senatör Baesook Cho, Başkan Yrd.Park Chi JOON

NBBTC Holding bugün G.Kore'de Başkan Dr.Necati BULAK, Kıdemli Başkan yardımcısı Park Chi JOON, Başkan yardımcısı Bünyamin BULAK ve Senatör Baesook Cho ile birlikte KÖK HÜCRE teknoljisinde dünya devi olan STRI STC Stem Cell firmasını ziyaret ettiler. NBBTC'nin A Takımını STRI Başkanı Kyeho LEE karşıladı.

Bünyamin BULAK ,STRI Başkanı Kyeho LEE , NBBTC Başkanı Dr.Necati BULAK ve Senatör Baesook Cho

Kök hücre teknolojisinin dünyadaki öncü STRI STC ile NBBTC artık birlikte hareket edecekler. Özellikle Alzhaımer,Kanser ve Parkinson gibi hastalıklara çözüm üreten STRI artık NBBTC ile dünyaya açılmak üzere mutabık kaldılar.

STRI Başkanı Kyeho LEE , NBBTC Başkanı Dr.Necati BULAK ve Senatör Baesook Cho

STRI STC Stern Cell Treatment&Research Instıtute , dünya çapında kök hücre, immünoloji, kanser, rejeneratif tıp ve hücresel terapi araştırmaları üzerinde çalışan bilim insanlarına yüksek kaliteli hücre kültürü ortamı, hücre ayırma teknolojileri, aletler, aksesuar ürünleri ve eğitim kaynakları sağlayan büyük bir teknoloji firması..

STRI Başkanı Kyeho LEE ile NBBTC Başkanı Dr.Necati BULAK

STRI STC Stem Cell Treatment&Research Instıtute 1993 yılında kurucu ve CEO Dr. Allen Eaves'in hematopoietik kök hücreler yetiştirmek için standartlaştırılmış, uygun maliyetli hücre kültürü ortamına yönelik artan talepleri karşılamanın bir yoluna ihtiyaç duyduğunda piyasaya sürüldü. O zamandan beri STEMCELL, araştırma hedeflerine ulaşmak için dünya çapındaki bilim insanlarını destekleyen ve işbirliği yapan küresel bir biyoteknoloji şirketi haline geldi.

STRI Başkanı Kyeho LEE

KÖK HÜCRE'de Dünya devi olan, Parkinson ve YAPAY ORGAN teknolojilerinde 1 numara olan STRI (STC Stem Cell Treatment&Research Instıtute) ile ilk etapta TÜRKİYE'de daha sonra Körfez Ülkelerinde ve Afrika'da çok büyük bir işbirliğine girme kararı aldılar.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER