© Ak Gazete 2015

Tahliye edilen Kolivar’ın yeni skandal görüntüleri ortaya çıktı: ‘Vatandaşın yüzde 80’i hırsız’

Geçtiğimiz günlerde ekmeği aptal toplumların temel maddesi olarak tanımlayan ve Türk milletine hakaret eden Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar'ın yeni skandal görüntüleri ortaya çıktı. Yaptığı skandal açıklamalar sonrası Kolivar, gözaltına alındıktan sonra tutuklanmıştı. Bugün tahliye edilen Kolivar'ın Türk milletini hedef aldığı yeni skandalında toplumun yüzde 80'inin hırsız olduğunu ifade etti. Küçük esnafa hakaretler yağdıran Kolivar, "Küçük esnafa kasaba, manava, bakkala, fırıncıya sorsan çok dürüstler dimi?" dedi.

Geçtiğimiz günlerde katıldığı canlı yayında ekmeği aptal toplumların temel maddesi olarak tanımlayarak Türk milletine de hakaret eden Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar'ın yeni  skandal görüntüsü ortaya çıktı. "Türk toplumunun yüzde 80'ine hırsız" diyen Kolivar, esnafa da nefret kustu. 

Katıldığı bir canlı yayında yine Türk Milleti'ni hedef alan Kolivar, toplumun yüzde 80'inin hırsız olduğunu söyleyerek yeni bir skandala imza attı. Cihan Kolivar geçtiğimiz haftalarda ekmeğin aptal toplumların temel maddesi olduğunu söylerken "Bizim toplum ekmek ile doyduğu için böyle 20 sene başında yöneticiler duruyor." ifadelerine tepki yağmış ve tutuklanmıştı. 

KOLİVAR TÜRK MİLLETİNİ HIRSIZLIKLA SUÇLADI

Hakkında tahliye kararı verilen Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar'ın tahliye kararı sonrasında şimdi de Tele 1 ekranlarında katıldığı yayında kullandığı skandal ifadeler ortaya çıktı.

"KÜÇÜK ESNAFA SORSAN ÇOK DÜRÜSTLER"

Kolivar, "Vatandaşın yüzde sekseni hırsız. Emin olun böyle. Kim olursa olsun eline fırsat geçse çalacak. Geçmediği için konuşur. Ama geçse muhakkak çalacaktır." dedi. Küçük esnafa adeta nefret kusan Kolivar, "Küçük esnafa kasap, manav, bakkal, fırıncıya sorsan çok dürüstler dimi? Zincir marketler bizim ekmeğimizi yem olarak kullandılar. Ben çok severim onları. 100 liralık alışveriş yap bakalım küçük esnaftan fiş alabilecek misin? Marketten 1 liralık bir şey al bu fişle devlete katkı sağlıyor. Ama küçük esnaf bunu vermiyor." diye konuştu. 

İMAMOĞLU'NA OY VERMEYENLERE HIRSIZ DEMİŞTİ 

"İstanbul'da hırsız olmayan halk senin arkanda" ifadelerini kullanan Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı, İmamoğlu'na oy vermeyen İstanbulluları 'hırsızlıkla suçlanmıştı. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER