© Ak Gazete 2015

Tarzınızı Yansıtacak Bayan Saat Modelleri

Kadın aksesuarları dendiği zaman çok fazla seçenek akla gelmektedir. Bilekte hem şık duran hem de zamanı yönetmede en büyük yardımcımız olan saatlerde dolapların vazgeçilmezidir.

Bayan saat modelleri dendiği zaman karşınıza çok fazla seçenek çıkmaktadır. Her kadın çok özeldir ve farklı bir tarza sahiptir. Farklılıklarda saat modelleri bakımından çok zengin olunmasını sağlamakta çok etkili olmaktadır.

Farklı Özelliklere Göre Bayan Saat Tasarımları

Saat modellerinde ise başta renk olmak üzere kasa şekli, kayış tipi, kullanılan camın özellikleri ve saat tarzları göre kategorilere ayrılmaktadır. Kasa şeklinde ise yuvarlak ve ovalin yanında kare modellerde bulunmaktadır.

Kayış tipinde ise çelik, metal, silikon, seramik, deri, tekstil, nano, hasır ve nato olmak üzere çeşitler kullanılmaktadır. Bazı ciltler hassas olduğu için her kayış tipini kullanamamaktadır. Her cilt tipine uygun çeşitte saati bulabilirsiniz.

Saatin büyüklüğü ve kayışının yanı sıra kullanılan camlarda çok önemlidir. Cam çeşitleri ise mineral cam, safir, mika, safir kaplı mineral ve mineral photochromictir. Çizilmeye ve düşmeye karşı dirençli olan bu camlar belirli atm basınçlara kadar suya da dayanabilmektedir. Saat tarzlarında ise spor, klasik ve abiye modelleri söyleyebiliriz.

Marka seçeneğinin yanında bayan saat modellerinde renk olarak gold, siyah, gri ve gold detaylarının bir arada yer aldığı, kasa bölümündeki renkli saat içi bölümleri ile de muhteşem görünmektedir. Çok daha fazla saat modeline  https://www.saatvesaat.com.tr/saat/bayan sayfasına girerek ulaşabilirsiniz.Aradığınız saati çok kısa bir süre içerisinde bulabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER