© Ak Gazete 2015

Techcareer Eğitmenliği

Belirli bir alanda eğitmen olmak veya eğitim almak belirli yetenekler gerektirmektedir.

Techcareer eğitmeni  olmak, teknoloji alanında uzmanlık, bilgi ve deneyim gerektirir. Katılımcılar eğitimlerinden en iyi şekilde yararlanmak isterler, bu nedenle son derece yetkin olmaları gerekir. Konuyu katılımcılara anlaşılır bir şekilde anlatmak tüm eğitmenlerin görevidir. Ayrıca konuların takibi, eğitim içeriğinin ve süresinin tasarlanması, katılımcılara belirli görevlerin atanması ve görevlerin takibinden sorumludur. Bitirme projesine bir Techcareer eğitmeni de eşlik etmelidir. Bu şekilde katılımcılar anlayıp anlamadıklarını kontrol edebilmelidir. Bir katılımcının eğitimi tamamlaması ve başarısı da eğitmenin statüsüne bağlıdır. Bu süreçte eğiticinin rolü çok etkilidir. Katılımcılar eğitime başlamadan önce eğitmenler hakkında bilgi istemektedir. Sürecin devam etmesi için bu gereklidir.

Techcareer Eğitmen Başvurusu

Belirli bir alanda eğitmen olmak veya eğitim almak belirli yetenekler gerektirmektedir. Alanında uzman olmak ve deneyim sahibi olmak bu becerilerden biridir. Katılımcıların eğitimden tam olarak yararlanabilmesi için eğitmenlerin özenle seçilmesi gerekmektedir. Günümüzde pek çok çevrimiçi ve yüz yüze eğitim kursu mevcuttur. Duyuruları hem sosyal medya üzerinden hem de çeşitli alanlarda 

yapılacaktır. Eğitim konusunda yetkin, iletişim becerileri gelişmiş ve öğrendiklerini başkalarına aktarabilen herkes Techcareer eğitmen başvurusu yapabilmektedir. Tabii ki, bu büyük ölçüde eğitimin ne hakkında olduğuna bağlıdır. İçerik ve eğitmenler koordine edilmelidir. Eğitim sürecinin sağlıklı bir şekilde ilerleyebilmesi için eğiticinin konu hakkında bilgi sahibi olması gerekmektedir.

Techcareer Bootcamp Eğitmeni Ücretleri

Techcareer’de  bootcamp eğitmeni olan kişilere ödeme yapılmaktadır. Ancak bu ücretleri belirleyen birçok faktör bulunmaktadır. İlk olarak eğitmenin yeteneği, eğitim türü, eğitim süresi ve katılımcı sayısına göre belirlenmektedir. Eğitmenler, üzerinde anlaşmaya varılan anlaşmalara göre ücretlendirilmektedir. Bu nedenle, her bir eğitmenin verdiği eğitim türü farklı olmaktadır. Maaş, eğitmenler için başvuru sonrası işe alım sürecinde tartışılan bir konudur. Bu konu karşılıklı memnuniyete dayalıdır. Techcareer bootcamp eğitmenlerinin ücretleri karşılıklı anlaşma ile belirlenmektedir. Bu ücretler eğitimlere göre değişmektedir. Eğitmenler bu durumu göz önünde bulundurarak başvuru yapmalıdır. Gelecekteki çatışmalardan kaçınmak için bu çok önemlidir.Eğitmenler bu durumun bilincinde olmalı, başvuru yaparken bu durumu da göz önüne alarak bir başvuru yapmalıdır.  

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER