© Ak Gazete 2015

Tek Kullanımlık Tulum

Tek Kullanımlık Tulumlardan Kolluklara Kadar Bir Çok Tek Kullanımlık Ürün Bu Sitede

 

 

Hijyen ve koruma amaçlı kullanılması gereken, tüm sektörlerde tek kullanımlık ürünlerin yaygınlaştığı görülmektedir. Hastaneler, ilaç firmaları, muayenehaneler, temizlik firmaları, gıda ve yemek şirketleri, tekstil firmaları, güzellik ve estetik merkezlerinin daha çok otomatik makinelerde ve el değmeden üretilmiş olan bu ürünleri tercih ettikleri görülmektedir. Firma bu sektörde tek kullanımlık galoş üreticiliği ile işe başlayarak, devamında birçok alanda gelişmelere ev sahipliği yapmıştır. 

 

Tek Kullanımlık Tulumun Önemi
Tek kullanımlık ürünler arasında gösterilen tek kullanımlık tulum üretimine de yer veren firma, bulaşabilecek tüm hastalıklara karşıda önlem almış durumdadır. Özellikle hastane ortamında gelişen ameliyatlarda hasta ve personelin birbirlerine teması halinde bulaşabilecek hepatit b, hepatit c, hiv virüsü vb. gibi tedavisi mümkün olmayan ve kaçınılmaz sonla biten süreci önlemek için kullan at ürünler daha çok tercih edilmektedir. Bu tulumları firma, özellikle tekstil atölyelerinde dikiş makinelerinde dikilebilen özellikte ve kağıt gibi doğada kaybolan çevre dostu olma yolunda ilerleyen bir yapıda üretimini sağlamaktadır. 

 

Tek Kullanımlık Eldiven Ürün Çeşitliliği Bu Sitede
Kullanılan ürünlerin ihtiyaçlara yönelik olup olmadığını gözlemleyen firma, tek kullanımlık eldiven alanında da kendini göstermeye başlamıştır. İş eldiveni imalatı ile başlayıp, sürekli gelişerek iş güvenliği ve işçi sağlığı alanında öncü firmalar arasına girmiştir. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER