© Ak Gazete 2015

Türkiye’nin en Başarılı ve İyi Seo Firması

14 yılı aşkın süredir internet sektöründe yer alan köklü firma VİP GİRİŞİM A. Ş. bünyesinde faaliyet gösteren BÖLGESEL SEO firması, seo sektörünün öncülerinden olup Türkiye geneli 81 ilden müşteri edinmeyi sağlayan Bölgesel Seo sistemini geliştitip patentletmiş tek firmadır.

 

 

İnternet sayfası sahibi olan kişilerin önem verdiği konulardan biride domaindir. Seo, sizin internet sitenizin IP numarasının daha kolay bir şekilde akılda kalması için düşünülmüş bir kolaylıktır. Siz internet sitenizi kurduğunuzda sitenizin 212.168.124.68 gibi bir numarası vardır. Kullanıcılar sizin sitenizi bu numaraları internet sağlayıcılarına girdiklerinde görüntüleyebilirler. Seo ajans ise bu numaralarla kullanıcıları uğraştırmayıp onlara bir isim vermenizi sağlar. Yani 212.168.124.68 yerine https://www.bolgeselseo.com gibi bir adres tanımı yapıp akılda seo için daha kolay kalmasını sağlar.


Fakat vereceğiniz bu isim aynı bir marka gibidir. Bu ismin sadece sizin tarafınızdan kullanılmasını istiyorsanız seo  yapmanız gerekmektedir. Tescili yaptığınızda, tescil yaptırdığınız süre boyunca o ismi siz kullanabilirsiniz. En az 1 yıl olan sürelerden başlayan tescil süresi, siz tescili devam ettirdiğiniz sürece sizin adınıza hizmet vermektedir.


Yaptığınız Seo Paketleri kullandığınız sitenin isim hakkını tescil yaptırdığınız sürece elinizde bulundurmaya kısacası herhangi bir domain sorgulaması yaptığınızda sizin adınıza kayıtlı olmasını sağlamaktadır. Bu yüzden tescil ettirmek istediğiniz domain adı herhangi bir kişi ya da seo firması  tarafından kesinlikle kullanılmaması gerekmektedir.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER