© Ak Gazete 2015

Yerli otomobil Togg için 36 ay vade ile kredi verilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kamu bankaları arabanın satışında kredi için çalışma yapıyor, detayları bugün Manisa'da açıklayacağım. Ev alır gibi Togg’u da bu şekilde alma imkanı doğacak" dedi.

MANİSA'DAN SON DAKİKA

TOGG'DA 36 AY KREDİ MÜJDESİ 

Erdoğan Manisa'da yaptığı son dakika açıklamasında ''Kamu bankalarımız, Togg için araç bedelinin yüzde 50'si tutarında 36 ay, 0,99 oran ile kredi kullandıracak." dedi

Togg için 36 ay vadeyle, 0,99 faizli kredi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ben buraya Gemlik'ten geldim. Togg'un yeni tesisinin temel atma töreninden geldim. Biz durmuyoruz, çalışıyoruz. Kamu bankalarımızı Togg için araç bedelinin yüzde 50'si tutarında 36 ay vadeyle, 0,99 faizle kredi kullandıracak.

Bugün bende Togg'u tekrar kullandım, karanfile boğdular bizi. Resmi rakam aldım 60 bin kişi dediler. Manisa'da muhteşem, gümbür gümbür geliyoruz." dedi...

Farasis Energy'nin yüzde 50-50 ortak girişimiyle 27 Eylül 2021'de kurulan Siro'nun Gemlik'teki batarya üretim fabrikasının temel atma töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerli otomobil almak isteyenler için kredi müjdesi verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togg için kamu bankalarının yüzde 50’ye kadar 18 ay vadeyle kredi vereceğini söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER