Alevi vatandaşlara esrarengiz mesaj!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Alevi vatandaşlara esrarengiz mesaj!
Her fırsatta Türkiye'ye kaosa sürüklemek için uğraşan karanlık güçler, şimdi de Alevi vatandaşlar üzerinden Gezi olayları benzeri bir ortam oluşturmak istiyor.

Alevi vatandaşlara esrarengiz mesaj!

 

Türkiye'yi kaosa sürüklemek isteyen çevreler, hükümete karşı kışkırtmayla çalıştıkları Alevi vatandaşları ön saflara sürerek mezhep çatışması çıkarmayı kendilerine düstur edindi. Ülkenin istikrarını ve huzurunu bozmak için her yolu deneyen karanlık çevrelerin hain emelleri, Alevi vatandaşların sosyal medya hesapları ve cep telefonlarına gönderilen  ‘Adalet yürüyüşüne katılım› mesajıyla bir kez daha kendini gösterdi. 

 

TEK TEK FİŞLEMİŞLER 

Türkmen Alevi-Bektaşi Derneği Başkanı Özdemir Özdemir, son bir kaç gündür kendisine ve çok sayıda Alevi vatandaşa yurtdışından kimliği belirsiz bir kaynaktan gelen mesajlar konusunda kamuoyunu uyardı.

Özdemir, hükümet aleyhine kışkırtıcı ve asılsız iddialardan oluşan mesajın sadece Alevi vatandaşlara gönderildiğine dikkati çekti. Özdemir, “Bu mesajı gönderen kişiler özellikle Alevi vatandaşların telefon ve kişisel bilgilerini nasıl biliyorlar? Gönderdikleri kişilerin Alevi olduklarını nasıl biliyorlar? Bu bir fişleme, tam bir FETÖ işi provokasyon. Köydeki sıradan bir Alevi’den, İstanbul’daki cem evlerinin dedelerine kadar binlerce mensubumuza bu mesaj geldi. Alevi vatandaşların Facebook, Twitter gibi sosyal medya ve e-mail hesaplarını nasıl  biliyorlar” diye konuştu.

Başkan Özdemir, “Birileri bu gerici tutuma karşı bir şeyler yapıyor. Bu kızgın yaz sıcağında, kızgın asfalt üzerinde durmadan yürüyor. Destek olursak çoğalacağız” ifadesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara-İstanbul arasındaki yürüyüşüne atıfta bulunulan mesajın, açık bir provokasyon olduğunu dile getirdi. 

 

AMAÇ İÇ KARIŞIKLIK

Başkan Özdemir, “Alevi vatandaşlarımızı yürüyüş ve gösterilerde, topluca göremiyorsunuz. Ama Gezi olaylarında önce Alevilerin duyarlılıkları kaşındı, ardından terör örgütleri devreye girdi. Bu fişlemeyi yapanların amacı, mesajdan da anlaşılacağı üzere 15 Temmuz’un yıldönümü öncesi hem yeni bir Gezi olayı çıkarmak, hem de anmalara gölge düşürmek. Alevi dedelerime, Alevi anne ve babalarıma sesleniyorum: Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda nasıl bu ülke için omuz omuza mücadele ettiysek, Türkiye Cumhuriyeti’ni hedef alan bu provokasyonlara karşı da şimdi uyanık olalım ve birlikte mücadele edelim. Oyunlara gelmeyelim” diye konuştu. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
'Sabah gelip elçiliği devralacağım'Önceki Haber

'Sabah gelip elçiliği devralacağım'

Brexit, AB'nin çöküşünü hızlandıracak!Sonraki Haber

Brexit, AB'nin çöküşünü hızlandıracak!

Yorum Yazın

CHP'li isim Erdoğan sevgisine tahammül edemedi! Slogan atan vatandaşlara engel olmaya çalıştı!
Sergen Yalçın Beşiktaş'ta
Gazze’de İsrail İTLERİ pusuya düştü: Çok sayıda LEŞ var
Ekrem'den böyle teklif geldi: ''Konuşma seni vekil yapalım''
Son Dakika: İmamoğlu'nun bir avukatı daha gözaltında
Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca CHP’nin kirli yüzünü anlattı: İllegal işlerini yaptırmak istediler!
YKS tercih sonuçları açıklandı
Trafikte yol kesene hapis cezası geliyor!
Kemal Kılıçdaroğlu ile Uğur Dündar birbirine girdi
Avrupa'dan gelen krediler "Eko"sisteme aktı! 121 milyar TL'lik faturasını halk ödüyor
Aydın'da rantın "Ağbaba'sı var! Çerçioğlu'na CHP rozeti attıran yapı deşifre: Kuşadası'nda çökülen arsalar... Didim'de kapatılan araziler
İstanbul Valiliği'nden sokak köpeği açıklaması: İvedilikle toplanmalı
Muhittin Böcek'in oğlu tutuklandı
Selçuk Bayraktar 2024'te en fazla gelir vergisi ödeyen kişi oldu
Özlem Çerçioğlu’nu istifaya götüren kişinin Bülent Tezcan olduğu ortaya çıktı! İşte CHP’nin 6 milyarlık rant ısrarı ve perde arkası...
Muhittin Böcek’in oğlu, yurt dışı dönüşü gözaltına alındı
Özgür Özel’den İmamoğlu’nun uykularını kaçıracak beddua: Allah hırsızların belasını versin!
Özlem Çerçioğlu'ndan Özel'e gönderme: İmar rantına geçit yok!
SON DAKİKA! Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney tutuklandı
Tanju Özcan'ın kumarhanede çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar