Azgın laikçi kafa yine sahnede!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İstanbul Karaköy'de yolda yürüyen iki genç kız azgın bir laikçinin yumruklu saldırısına uğradı. Genç kızlar saldırı karşısında neye uğradığını şaşırırken çevredekilerin olaya müdahale etmemesi ise büyük tepkiyle karşılandı.

İslam'a ve başörtüsüne olan nefret bitmek bilmiyor. Azgın laikçi kafa bu kez İstanbul Karaköy'de sahneye çıktı. Yolda yürüyen iki genç kız karşı istikametten gelen bir şahsın yumruklu ve sözlü saldırısına uğradı. Saldırı karşısında neye uğradığını şaşıran genç kızlar üzerlerini düzeltmeye çalıştı.

Başörtülü kızlara hakaretler yağdıran laikçi kafa kin ve nefret kusarken çevredekilerin olaya kayıtsız kalması ise büyük tepkiyle karşılandı. Yaşanan skandal olay bir dükkanın güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

Karaköy’deki çirkin saldırıya soruşturma!

İstanbul Karaköy'de kendi halinde yolda yürüyen başörtülü iki genç kız, bir kadının yumruklu saldırısına uğradı. Genç kızlar neye uğradığını şaşırırken, saldırgan kadın ise yumruk attıktan sonra hakaretlerine devam etti. Olay anına tanıklık eden bir esnaf, “Biz sesler üzerine dışarı çıktık. Kadın o sırada başörtülü kızlara bir saldırı gerçekleştirmişti. Çok agresif tavırlar sergiliyordu. ‘Pis Müslümanlar. Sizin burada işiniz yok’ tarzında cümleler kurdu." dedi. Çirkin saldırının görüntülerinin sosyal medyadan yayınlanması üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Başsavcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

"PİS MÜSLÜMANLAR SİZİN BURADA İŞİNİZ YOK"

Süleyman Ekingen, olayı "Biz sesler üzerine dışarı çıktık. Kadın o sırada başörtülü kızlara bir saldırı gerçekleştirmişti. Çok agresif tavırlar sergiliyordu. 'Pis Müslümanlar. Sizin burada işiniz yok' tarzında cümleler kurdu. Zaten sonrasında biz hemen bölge esnafları olarak olaya müdahale ettik. Açıkçası bu olay provokasyon da olabilir." sözleriyle özetledi.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞIYOR

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından sosyal medyada başörtülü kızlara destek mesajları atılırken, saldırgan kadına ve ona müdahale etmeyen vatandaşlara ise tepki gösterildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İstanbul Karaköy'de yolda yürüyen iki başörtülü kadına yoldan geçen bir kadın durup dururken saldırmış, olay güvenlik kameralarına an be an yansımıştı. Sosyal medyada yayınlanan görüntüler sonrası tepkiler çığ gibi büyümüştü.

Öğle saatlerinde meydana gelen olayla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Başsavcı İrfan Fidan'ın talimatıyla olayla ilgili derinlemesine soruşturma başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Başsavcılık olayı gerçekleştiren şüphelinin kimliğinin tespiti için çalışmalara devam ediyor…


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
18 milyon öğrenci tatile gidiyor! Bu kez farkı karne yokÖnceki Haber

18 milyon öğrenci tatile gidiyor! Bu kez...

"CHP FETÖ'ye teslim oldu" deyince partiden ihraç edilen Yılmaz Ateş'in disiplin süreci ve savunması ortaya çıktıSonraki Haber

"CHP FETÖ'ye teslim oldu" deyince partid...

Yorum Yazın

İDEF 2025'te “Çelik Kubbe” tanıtım videosu büyük ilgi gördü
Selçuk Bayraktar duyurdu: Whatsapp'a Türk alternatif yolda!
TÜBİTAK'ın milli ramjet motorlu hava-hava füzesi GÖKHAN ilk kez görücüye çıktı!
İLTER, dron tehditlerine karşı kalkan olacak: Harp alanında kendini ispatladı
Türkiye'nin yerli sosyal ağı NEXT Sosyal: Üye sayısı her dakika artıyor
Eurofighter için mutabakat zaptı imzalandı
Ağzındaki baklayı böyle çıkardı CHP’yi ele geçirdik sırada orası var! Özgür Özel'e hakaret
HAKMAR ve TATBAK Zincirlerine FETÖ Operasyonu: 26 Gözaltı
Son dakika: Dev operasyon! 371 kişi hakkında gözaltı kararı
15 Temmuz'un unutulmaz anları! "İnsan bir kere ölür, adam gibi ölür"
Ahmet Özer hakkında tahliye kararı
Borsa operasyonu: Çok sayıda gözaltı kararı
Şile Belediye Başkanı Kabadayı'nın da arasında bulunduğu 5 şüpheli tutuklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özel'e: Biz Türk milletinden, Hazreti Muhammed'in ümmetindeniz
CHP'li Şile Belediyesi'nde rüşvet görüntüleri ortaya çıktı
Terörsüz Türkiye hedefine geri sayım! PKK'lı ilk grup silahlarını bıraktı.
CHP'nin kurultay davasında yeni detaylar: 121 delegeye iş
Son dakika: LGS sonuçları açıklandı!
Şile Belediyesi'ne operasyon! Belediye Başkanı gözaltında!
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar tutuklandı!

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar