Bakan Soylu yurt içindeki terörist sayısını açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TBMM bütçe görüşmelerinde önemli açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Soylu, "Yurt içindeki terörist sayısı 320'ye indi." dedi.

İçişleri Bakanı Soylu, TBMM bütçe görüşmelerinde yaptığı konuşmasında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, "Yurt içindeki terörist sayısı 320'ye indi." dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu TBMM Genel Kurulu'nda bakanlığının 2021 yılı bütçesi üzerinde konuştu.

Bakan Soylu, özetle şunları söyledi:

'Yeni partilerden PKK'ya ne deva olur ne de gelecek'

Nereden zuhur ettiği belli olmayan yeni partilerin size yaranma çalışmaları bize sökmez, onlardan PKK'ya ne deva olur ne de gelecek olur. Sizin az buçuk haysiyetiniz olsa şu siviller için bir gün başsağlığı dilerdiniz. haysiyetsizler. Bu çocukların hesabını vereceksiniz. Bunlar emekçi, işçi, PKK'nın kölesi olmuşsunuz.
Kürtlerde Alevilerde bu ülkenin çimentosudur. (Eline çocuk teröristlerin görselini alarak) Çocuk terörist bunlar, bunların kim olduğunu biliyor musunuz, bunlar sizin burada PKK'nın annelerin evlatlarını kaçırıp ellerine silah verdiği çocuklar. 14-15 yaşında bu çocuklar. Yalandan Müslümanlıktan bahsediyorsunuz.

PKK kadınlara tecavüz etti

PKK terör örgütü köylere gitti kocalarını evlerden çıkardı kadınlara tecavüz etti. Alçaklar. Artık belediyeler devlete çalışıyor. Oh, paralar PKK'ya gitmiyor millete gidiyor oh. Not alın kayyumdan aldığımız belediyelerin hepsi hapis cezası aldı bu da size kapak olsun.

 

Teröristlere sürprizimiz var

50 yıldır teröristler bu milletin kanını emdiler bunlar da siyasetini yaptılar. Bu kış terör örgütünü mağaralarında yalnız bırakmayacağız, onlara sürprizimiz var, onlara ecel teri döktüreceğiz.

Yurt içindeki terörist sayısı 320'ye indi.

Devletin omurgası ayakta dimdik durmaktadır

FETÖ bir istihbarat örgütüdür, terör örgütüdür. Geldiler kafamıza bastılar ama devletin içindeki omurganın sağlamlığı bize yeniden bir devlet kurdurdu. FETÖ, Türkiye Cumhuriyetinin omurgasını içinden almak istedi, yapmak istedikleri Balkanlarda, Müslüman devletlerde budur. Yapmak istedikleri ülkeleri ABD'ye peşkeş çekmektir. Bunu beceremediler. Devletin omurgası ayakta dimdik durmaktadır.

Kızıl elma vurgusu

Bugün kendi mühendislerimiz ile kendi İHA'larımızı SİHA'larımzı yapan duruma geldik. Türkiye bugün Allaha hamdolsun milyonlarca insanı ile bölgesindeki milyonlarca yürek ile birlikte Kızıl Elmaya doğru gidiyor.

Türkiye'nin yapacak çok işi var Cumhurbaşkanımız liderliğinde cumhur ittifakının yapacak çok işi var, Allah bizi milletimize mahcup etmesin .

"TERÖRİSTLERE SÜRPRİZİMİZ VAR"

50 yıldır teröristler bu milletin kanını emdiler bunlar da siyasetini yaptılar. Bu kış terör örgütünü mağaralarında yalnız bırakmayacağız, onlara sürprizimiz var, onlara ecel teri döktüreceğiz.

'TIRNAKÇILIĞA ALIŞMIŞSINIZ'

Soylu, Türkiye'deki toplam hırsızlık sayısının günde 285 olduğunu, bu yıl 157'ye düştüğünü ifade ederek, hedefin bu sayıyı 100'e düşürmek olduğunu belirtti. Soylu, bu sözlerine karşı seslerini yükselten HDP sıralarına dönerek siz tırnakçılığa alışmışsınız zaten, milletvekiliniz adamın cebindeki telefonu çalıyor diyerek sert tepki gösterdi.

Kaynak:yeni akit


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev kameralar önünde Minsk Grubu üyelerini adeta azarladıÖnceki Haber

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev kamerala...

"Partide tecavüz oldu mu, oldu, tabii ki olacak" diyen Sera Kadıgil'e, CHP'li isimden çok sert tepkiSonraki Haber

"Partide tecavüz oldu mu, oldu, tabii ki...

Yorum Yazın

Hem cahiller hem cüretkar! İslam'ın hükümlerini "skandal fetva" diyerek hedef aldılar
Trump'tan Rusya için nükleer emri! Denizaltılar yola çıkıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnşallah Gazzeli kardeşlerimizle şükür namazı kılacağız
Kültür A.Ş.’de dönen dolapları tek tek anlattı: Çantalarla gönderdiğim para yetmedi mi?
İBB'ye yeni operasyon! Üst düzey isimler gözaltına alındı
Son dakika: Muhittin Böcek'in gelini Zuhal Böcek hakkında karar verildi
ALKA-KAPLAN devrimi! Fransız medyası böyle duyurdu: Türkiye İHA'ların saltanatına son verdi
Jandarmanın kadın paşası: Gülden Mat Şakir tuğgeneralliğe terfi etti
GAZAP, ABD basınında: Türkiye şaşırtmıyor: NATO'nun üstünde bir silah!
Rusya'daki 8.8'lik deprem anının görüntüleri ortaya çıktı
SON DAKİKA! İngiltere, Filistin Devleti'ni tanıyacak
Bahçeli de Next Sosyal'de: MHP Lideri ilk paylaşımı yaptı: Türk milletine hayırlı olsun
İBB'ye yeni operasyon dalgası! Çok sayıda gözaltı
İBB'ye yolsuzluk operasyonunda etkin pişmanlıktan yararlanan Burak Korzay'a tahliye
İmamoğlu'nun yüksek lisans diploması da iptal edildi
İDEF 2025'te “Çelik Kubbe” tanıtım videosu büyük ilgi gördü
Selçuk Bayraktar duyurdu: Whatsapp'a Türk alternatif yolda!
TÜBİTAK'ın milli ramjet motorlu hava-hava füzesi GÖKHAN ilk kez görücüye çıktı!
İLTER, dron tehditlerine karşı kalkan olacak: Harp alanında kendini ispatladı
Türkiye'nin yerli sosyal ağı NEXT Sosyal: Üye sayısı her dakika artıyor

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar