Beşiktaş'ın Talisca planı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Beşiktaş'ın Talisca planı
Benfica'nın geri adım atmaması durumunda Beşiktaş yönetimi 'Vida' planını uygulayarak yıldız futbolcuyu bedavaya alacak.

 

Dinamo Kiev'le anlaşamaması sebebiyle Domagoj Vida'yla sözleşmesinin bitimine 6 ay kala anlaşıp bonservissiz kadrosuna katacak olan Beşiktaş, Talisca'yı da aynı şekilde renklerine bağlamayı hedefliyor.

 

112 MİLYON TL'LİK BONSERVİS

Siyah-Beyazlılar, Portekiz devi Benfica’dan 2 yıllığına kiraladığı Anderson Talisca’nın bonservisini almak için düğmeye bastı.

Kontratında 25 milyon Euro’luk (112 milyon TL) opsiyon maddesi bulunan 23 yaşındaki futbolcuyla yola devam konusunda anlaşan Kara Kartal, yıldız ismin tapusunu Benfica’ya bonservis bedeli ödemeden almayı planlıyor.

Genç oyuncunun 2019’da bitecek olan kontratını göz önünde bulunduran Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Portekiz temsilcisiyle görüşüp belirlenen opsiyon maddesinde indirime gidilmemesi halinde bu taktiği uygulamaya sokma kararı aldı.

 

 

"VİDA GİBİ TALİSCA'YI DA ALABİLİRİZ"

Konuyla ilgili olarak geçen hafta yaptığı açıklamada, “Bu durumu Benfica da biliyor. Domagoj Vida gibi Talisca’yı da alabiliriz” ifadelerini kullanan Orman’ın, Ocak ayında Benfica yönetimiyle yapacağı görüşme sonrasında harekete geçeceği kaydedildi.

 

1 HAZİRAN 2019'DA BONSERVİSİ BEŞİKTAŞ'TA

Geleceği konusunda yaptığı her açıklamada Beşiktaş’ta mutlu olduğunu ve Siyah-Beyazlılar’la yola devam etmek istediğini kaydeden Anderson Talisca, Benfica’ya geri dönmemek istediğini de birçok kez belirtmişti.

Başkan Fikret Orman, Benfica’yla bonservis konusunda ortak bir noktada buluşulmaması halinde Brezilyalı oyuncuyla 2019 yılı için ön protokol imzalamayı hedefliyor. Bu senaryonun gerçekleşmesi halinde Kartal, Bosman Kuralları’nın verdiği hakla, kontratı 2019 ocak ayında resmileştirecek ve 1 Haziran 2019’da Talisca’nın bonservisini alıp geri getirecek.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İsmail Küçükkaya AKM projesine hayran kaldıÖnceki Haber

İsmail Küçükkaya AKM projesine hayran ka...

Twitter tamamen 280 karakterSonraki Haber

Twitter tamamen 280 karakter

Yorum Yazın

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye'nin bölünmesine izin vermeyiz
Boykot yüzünden zarar eden CHP'li pazarcı AK Parti'ye geçti
Başsavcılıktan CHP talimatı: 86 kişinin ifadesi alınacak
Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluk itirazına ret
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP demek cunta demektir
Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik övgüleri dünya basınında
Netanyahu: Türkiye ile Suriye'de çatışmak istemiyoruz
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Özgür Özel'e: Artık haddini bil
Devlet Bahçeli 2 ay sonra kameralar karşısında
Vatandaş isyanda! “Boykot çağrısından sonra CHP’den istifa ettim"
Boykot çağrısı yapan Aybüke Pusat, Teşkilat dizisinden atıldı
ABD Başkanı Trump'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü
Aslı Baykal : ''Zor oldu ama tehlikenin ucundan dönmüşüz.''
Süleyman Soylu'dan Cumhurbaşkanı'na hakarete tepki: Sabrımızı yanlış anlıyorsunuz
İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında mahkeme kararları açıklıyor
Ekrem TUTUKLANDI....................
İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun tutuklandı
Aslı Baykal'dan CHP'ye FÜZE !
Görülmemiş rüşvet tehdidi! 'Geleceğin Cumhurbaşkanı ile kötü olmak mı istiyorsunuz?'
CHP, 6 Nisan günü olağanüstü kurultay yapma kararı aldı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar