Biz de ‘kirliittifak’tan rahatsızız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Biz de ‘kirliittifak’tan rahatsızız
Yeni Akit yazarı Mehtap Yılmaz'ın köe yazısı

Mehtap Yılmaz ile ilgili görsel sonucu

 

Genel seçimlerde…

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde…

Referandum sürecinde…

Özetle, “sınanma süreçlerinin tümünde” içimizdeki ötekiler, ölü balıklar gibi karın üstü su yüzüne çıkıyorlar. Renklerini, kokularını belli etme ihtiyacı duyuyorlar.

Mesela kırk yıllık, “renksiz, kokusuz, tatsız, tuzsuz siyasi figür” olan kimileri, FETÖ-PKK ile el ele yürüyen Kılıçdaroğlu’nun sırtını sıvazlıyor.

Darbeci medyanın tanımıyla “yandaş medya”nın yazarı, PKK’ya yardım TIR’ı gönderen CHP’li Kılıçdaroğlu’nun sözde adalet yürüyüşünün, iktidar tarafından önemsenmesi gerektiğini savunuyor.

Yeniasya Gazetesi, milli iradeye yapılan 15 Temmuz Darbesi için “kontrollü darbe” diyen, 2. bir Gezi Kalkışması’nın peşrevini yapan, FETÖ ve PKK ile el ele yürüyen Kılıçdaroğlu’nun yürüyüşüne sürmanşet destek veriyor. Üstelik destek verme yarışında bizim terminolojimizle “Ayağa kalk Sakarya” diyecek kadar da ileri giderek, CHP’li Kılıçdaroğlu’nun, FETÖ-PKK ile yaptığı gayrı meşru bir eylemi meşru göstermeye çalışıyor.

Leman’daki sıkıcı yazılarından tanıdığımız bir diğeri “Rahatsızım” diyerek Sözcü’de sürmanşet olmayı başarıyor.

İçerideki “casus” CHP’liler ve terör iltisaklı medya mensupları söz konusu olunca kanayan vicdanı, FETÖ bizi polis zoruyla ifadeye götürdüğünde üç maymunu oynuyor!

Darbeci CHP’nin gayrı meşru kasetle gelen liderine toz kondurmuyor. 15 Temmuz’da, darbecilerin vahşice katlettiği yüzlerce insanın mağduriyetini görmüyor. FETÖ zulmüyle hayatı kararan binlerce mağduru, masumu görmüyor. DHKP-C ve PKK eylemleri sonucu şehit düşenler için tek cümle yok!

“Cumhuriyet Gazetesi’ne, Sözcü Gazetesi’ne yapılan baskıdan rahatsızım” derken, FETÖ ve FETÖ iltisaklı olanlar tarafından Yeni akit’e açılan davalardan, davalarla Yeni akit’in susturulma çabalarından yana tek laf etmiyor.

YAZININ TAMAMI İÇİN


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Onlar'da Bahreyn'de askeri üs kuruyor!Önceki Haber

Onlar'da Bahreyn'de askeri üs kuruyor!

Almanya'da sosyal medya yasası onaylandıSonraki Haber

Almanya'da sosyal medya yasası onaylandı

Yorum Yazın

HAKMAR ve TATBAK Zincirlerine FETÖ Operasyonu: 26 Gözaltı
Son dakika: Dev operasyon! 371 kişi hakkında gözaltı kararı
15 Temmuz'un unutulmaz anları! "İnsan bir kere ölür, adam gibi ölür"
Ahmet Özer hakkında tahliye kararı
Borsa operasyonu: Çok sayıda gözaltı kararı
Şile Belediye Başkanı Kabadayı'nın da arasında bulunduğu 5 şüpheli tutuklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özel'e: Biz Türk milletinden, Hazreti Muhammed'in ümmetindeniz
CHP'li Şile Belediyesi'nde rüşvet görüntüleri ortaya çıktı
Terörsüz Türkiye hedefine geri sayım! PKK'lı ilk grup silahlarını bıraktı.
CHP'nin kurultay davasında yeni detaylar: 121 delegeye iş
Son dakika: LGS sonuçları açıklandı!
Şile Belediyesi'ne operasyon! Belediye Başkanı gözaltında!
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar tutuklandı!
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik hakkında soruşturma
Manavgat Belediyesi'nde rüşvet alırken suçüstü yakalanan şüpheli itirafçı oldu
MSB acı haberi duyurdu: Irak'ta şehit sayımız 12'ye yükseldi!
MSB acı haber duyurdu: Irak'ta şehit sayısı 8'e yükseldi!
Özgür hakkında soruşturma açıldı
Kuzey Irak'ta metan gazından zehirlenen 5 askerimiz şehit oldu
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek TUTUKLANDI !

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar