Bülent Arınç FETÖ'cülere sahip çıktı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bülent Arınç FETÖ'cülere sahip çıktı!
Bülent Arınç, Kemal Öztürk'e verdiği röportajda, FETÖ'cü hainlerden özür dileyerek sahip çıktı. Arınç'ın FETÖ'cüleri masum gösteren sözleri, birçok kesimden tepkiyle karşılandı.

emal Öztürk’ün sorularını cevaplayan Bülent Arınç, 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası FETÖ ile bağlantısı oldukları gerekçesiyle ihraç edilen FETÖ'cü hainlere sahip çıktı.

FETÖ'CÜLERİN TEMİZLENMESİNDEN RAHATSIZ OLDU

FETÖ'cülerin ihraç edilmesinden rahatsız olduğunu açık açık ifade eden Arınç, “KHK bir faciadır. Katıldığım televizyon programlarında KHK'ya dikkat çekmek için Yüksek İstişare Kurulu (YİK) maaşımın yarısını öğrencilere burs olarak, yarısını da KHK mağdurlarına vereceğimi söylemiştim. Çok eleştirildim fakat ben sadece KHK faciasına dikkat çekmek istedim” sözleriyle bu davranışını savundu.

 

FETÖ'CÜLERDEN ÖZÜR DİLEYİP SAHİP ÇIKTI

FETÖ'cülerden özür dilediğini belirten Arınç, '“Bu felaketi yaşayan insanlara acıyorum ve onlara merhamet ediyorum ve onlardan özür diliyorum. Evime temizlik yapmaya gelen, daire başkanlığından ihraç edilen bir kadını gördükçe, eşi polis ihraç edilmiş başka bir kadını gördükçe ben yerin dibine geçiyorum. Kırıkkale’den yumurta getirip kapı kapı dolaştıran bir genel müdür yardımcısı gördükçe ben felaket görüyorum. Bir benzinliğe gittiğim zaman bir Danıştay üyesinin pompa tuttuğunu gördüğümde acı duyuyorum.” diyerek FETÖ'cülerin ihanetini masum göstermeye çalıştı.

Hainlere sahip çıkmaya devam eden Bülent Arınç: “Burada şu yapılabilirdi; ben sizi ‘gri liste’ye aldım. Ne olduğunuzu da çok bilmiyorum. Sizinle çalışmak istemiyorum. Fakat bu güne kadarki bütün yasal haklarınızı size geri veriyorum. Siz kamuda çalışmayın, gidin nerede çalışıyorsanız çalışın. Fakat böyle ihraç edilince insanlar yurt dışına çıkamıyor. Özel sektörde de iş bulamıyor, ‘ vay terörist sen mi geldin' deniyor. Pazarda limon satamıyor, ‘terörist gelmiş’ diyor tezgahı başına geçiriyorlar. Sonunda OHAL süresince yargı yoluna da gidemiyor.” diye sözlerini tamamladı.

MHP'Lİ VEKİL ARINÇ'A 251 ŞEHİDİ HATIRLATTI

MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu, FETÖ'cülerle ilgili sözlerinden dolayı Bülent Arınç’a sert tepki gösterdi.

Arınç'a 251 şehidi hatırlatan Vahapoğlu, ''Anlaşılan, 15 Temmuz gecesi katledilen  251 Şehide, 3000 civarındaki Gazi’ye, bombalanan TBMM’ne, TC’nin yurtdışında yerlebir edilen itibarına vb.. üzülmüyorsun ve bağımsız yargı kararlarına saygı duymuyorsun ki bu lafları edebiliyorsun. Yazıklar olsun'' diye tepki gösterdi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ece Üner'den metrodaki skandala tepki: Bu namussuzlukturÖnceki Haber

Ece Üner'den metrodaki skandala tepki: B...

ABD Suriye'nin kuzeyine asker gönderdiSonraki Haber

ABD Suriye'nin kuzeyine asker gönderdi

Yorum Yazın

Borsa operasyonu: Çok sayıda gözaltı kararı
Şile Belediye Başkanı Kabadayı'nın da arasında bulunduğu 5 şüpheli tutuklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özel'e: Biz Türk milletinden, Hazreti Muhammed'in ümmetindeniz
CHP'li Şile Belediyesi'nde rüşvet görüntüleri ortaya çıktı
Terörsüz Türkiye hedefine geri sayım! PKK'lı ilk grup silahlarını bıraktı.
CHP'nin kurultay davasında yeni detaylar: 121 delegeye iş
Son dakika: LGS sonuçları açıklandı!
Şile Belediyesi'ne operasyon! Belediye Başkanı gözaltında!
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar tutuklandı!
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik hakkında soruşturma
Manavgat Belediyesi'nde rüşvet alırken suçüstü yakalanan şüpheli itirafçı oldu
MSB acı haberi duyurdu: Irak'ta şehit sayımız 12'ye yükseldi!
MSB acı haber duyurdu: Irak'ta şehit sayısı 8'e yükseldi!
Özgür hakkında soruşturma açıldı
Kuzey Irak'ta metan gazından zehirlenen 5 askerimiz şehit oldu
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek TUTUKLANDI !
Rüşvetin adı Tayland Çikolatası! CHP'li belediyenin 'baklava kutusundaki rüşvet' çarkında yeni detaylar...
Ahtapotun kolları Akdeniz'de! CHP'li belediyelere yeni dalga yolsuzluk operasyonu: İşte gözaltına alınan isimlerin oluşturduğu o rüşvet çarkı...
Adıyaman, Antalya ve Adana belediye başkanları gözaltına alındı
Son Dakika: Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı gözaltına alındı

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar